Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018)

КОД ТОВАРУ: 484450
  • Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018)
  • Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) - Фото №2
  • Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) - Фото №3
  • Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) - Фото №4
  • Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) - Фото №5
  • Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) - Фото №6
Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018)
Сумка Gabol Balance чудово підійде для авіаперельотів. Розроблена відповідно до обмежень про провезення ручної поклажі, що висуваються найпопулярнішими авіакомпаніями, які надають бюджетні перевезення. Компанія Gabol подбала, щоб усі необхідні та найцінніші речі завжди перебували з вами під час польоту. Це ультралегкий аксесуар для мандрівок. Сумка дозволяє розмістити мінімальний набір косметичного приладдя, необхідних у подорожах та робочих відрядженнях.  Сумка має досить великий внутрішній простір, а також бічну ручку, що дозволяє зручно прикріпити сумку до телескопічних ручок основного багажу і легко транспортувати. Компанія Gabol заснована у 1965 році у місті Валенсія. Найбільший виробник Іспанії спеціалізується на проектуванні та виробництві валіз, сумок, гаманців та рюкзаків. На сьогоднішній день товари торгової марки Gabol успішно продаються в 65 країнах світу, тільки в Іспанії зареєстровано більше 1600 точок продажу. Одним з найважливіших завдань компанії Gabol є створення екологічно чистих продуктів, без вмісту шкідливих речовин для людини (Phthalate free). Товари Gabol відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства з реєстрації, оцінки, авторизації та обмеження виробництва і використання хімічних речовин. Компанія значно зміцнила свою присутність на ринку завдяки участі у престижних національних та міжнародних галузевих виставках, таких як Bisutex (Мадрид), ILM (Оффенбах), Paperworld (Франкфурті), InSights (Нюрнберг) та Francal (Сан-Паулу). Особливості: Відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства з реєстрації, оцінки, авторизації та обмеження виробництва та використання хімічних речовин. Сумка розділена на два основні відділення. Еластичні компресійні ремені на фастексі для фіксації багажу всередині сумки. Внутрішні кишені на гумовому ремені, які тримають дрібні косметичні приналежності. У відділенні розміщено дзеркало, що не б'ється, яке легко використовувати за призначенням. Широкий ремінь на плече, що регулюється по довжині. Ручка з гелієвою вставкою у верхній частині. Додаткова ручка на тильній стороні, для кріплення і транспортування сумки на висувній рукоятці основного багажу.  
Gabol
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
1 714 грн
ЦІНА: 1 602 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 214 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Turquoise
Тип
Сумка
АРТИКУЛ
SN930002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка Gabol Balance чудово підійде для авіаперельотів. Розроблена відповідно до обмежень про провезення ручної поклажі, що висуваються найпопулярнішими авіакомпаніями, які надають бюджетні перевезення. Компанія Gabol подбала, щоб усі необхідні та найцінніші речі завжди перебували з вами під час польоту. Це ультралегкий аксесуар для мандрівок. Сумка дозволяє розмістити мінімальний набір косметичного приладдя, необхідних у подорожах та робочих відрядженнях. 

Сумка має досить великий внутрішній простір, а також бічну ручку, що дозволяє зручно прикріпити сумку до телескопічних ручок основного багажу і легко транспортувати.

Компанія Gabol заснована у 1965 році у місті Валенсія. Найбільший виробник Іспанії спеціалізується на проектуванні та виробництві валіз, сумок, гаманців та рюкзаків. На сьогоднішній день товари торгової марки Gabol успішно продаються в 65 країнах світу, тільки в Іспанії зареєстровано більше 1600 точок продажу.

Одним з найважливіших завдань компанії Gabol є створення екологічно чистих продуктів, без вмісту шкідливих речовин для людини (Phthalate free). Товари Gabol відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства з реєстрації, оцінки, авторизації та обмеження виробництва і використання хімічних речовин. Компанія значно зміцнила свою присутність на ринку завдяки участі у престижних національних та міжнародних галузевих виставках, таких як Bisutex (Мадрид), ILM (Оффенбах), Paperworld (Франкфурті), InSights (Нюрнберг) та Francal (Сан-Паулу).

Особливості:

  • Відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства з реєстрації, оцінки, авторизації та обмеження виробництва та використання хімічних речовин.
  • Сумка розділена на два основні відділення.
  • Еластичні компресійні ремені на фастексі для фіксації багажу всередині сумки.
  • Внутрішні кишені на гумовому ремені, які тримають дрібні косметичні приналежності.
  • У відділенні розміщено дзеркало, що не б'ється, яке легко використовувати за призначенням.
  • Широкий ремінь на плече, що регулюється по довжині.
  • Ручка з гелієвою вставкою у верхній частині.
  • Додаткова ручка на тильній стороні, для кріплення і транспортування сумки на висувній рукоятці основного багажу.
     
  • Країна реєстрації брендуІспанія
  • Країна-виробник товаруКитай
  • Об`єм12 л
  • ТипДорожні сумки
  • ОсобливостіДодаткова ручка на тильній стороні, для кріплення та транспортування сумки на висувній рукоятці основного багажу
  • КолірTurquoise
  • Штрихкод8425126203890

Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) купити за вигідною ціною 1 602 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Дорожные сумки и чемоданы таких виробників, як наприклад: Gabol в магазині terrasport.ua
Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) - Фото №2 Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) - Фото №3 Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) - Фото №4 Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) - Фото №5 Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дорожні сумки і валізи

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка дорожня Gabol Balance Turquoise (115912 018) буде Вашим першим кроком. В « Дорожні сумки і валізи » є все, що необхідно спортсмену. Дорожні сумки і валізи здивує Вас своєю якістю. Сумка спортивна Adidas Nylon, adiACC052 (FP-7557), 50 л , Сумка спортивна Adidas Nylon, adiACC052 (FP-7557), 50 л і Сумка спортивна Adidas Nylon, adiACC052 (FP-7557), 50 л від знаменитих світових виробників 1164 Ви знайдете в нашому розділі Дорожні сумки і валізи . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дорожні сумки і валізи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн