Сумка дорожня Tasmanian Tiger TT Duffle Bag хакі

КОД ТОВАРУ: 81580
  • Сумка дорожня Tasmanian Tiger TT Duffle Bag хакі
  • Сумка дорожня Tasmanian Tiger TT Duffle Bag хакі - Фото №2
Сумка дорожня Tasmanian Tiger TT Duffle Bag хакі
Матеріал: Cordura 700 DEN. Обсяг: 85 л. Розмір: 69x42x42 см. Вага: 1,5 кг.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 185 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 425 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
85
Тип
Сумка
Матеріал
Нейлон
АРТИКУЛ
TT 7724.343
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Tasmanian Tiger TT Duffle Bag - надміцна дорожня сумка-баул, об'ємом на 85 л. Дана сумка має плечовими ременями, які можна відкріпити - тоді баул може послужити в якості рюкзака. Матеріал, з якого виготовлена сумка - Cordura 700 Den - це матеріал високої міцності, так що сумка прослужити вам не один рік.

Найслабше місце будь-сумки - це ручки, вони часто відриваються, навіть якщо сама сумка ще могла б довго прослужити. Безсумнівним достоїнством Tasmanian Tiger TT Duffle Bag є ручки, які прогумовані з обох сторін, так що який би важкої була сумка, ви можете не боятися, що ручки обірвуться. Так само плюсами даної моделі є посилена блискавка і м'яке дно.

Особливості сумки:

- знімаються плечові лямки (сумка може послужити, як рюкзак);

- ручки високої міцності, прогумовані з обох сторін;

- карман під верхнім клапаном;

- система MOLLE для кріплення додаткових підсумків.

Сумка дорожня Tasmanian Tiger TT Duffle Bag khaki - твій надійний друг!

Характеристики:

Матеріал: Cordura 700 DEN;

Обсяг: 85 л;

Розмір: 69x42x42 см;

Вага: 1,5 кг.

Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger - компанія, створена в Німеччині, яка стала на сьогоднішній день успішним брендом, який виконує військову і поліцейську амуніцію. Tasmanian Tiger за багато років довів своє лідерство на ринку, випускаючи тільки якісну продукцію, створену на власній фабриці. Тому кожен етап - від розробки і підбору матеріалів до виробництва і випуску кінцевого продукту - ретельно перевіряється тестовою лабораторією. Це дає гарантію того, що вся продукція Tasmanian Tiger відповідає міжнародним стандартам. Tasmanian Tiger відомий різними моделями рюкзаків для яких завгодно цілей (для одиночного бійця, для снайпера, для транспортування великої кількості речей і тривалих походів, штурмових виходів). Крім рюкзаків, компанія випускає різне додаткове спорядження для тактичних операцій, поліції або одягу для активного відпочинку.


Сумка дорожня Tasmanian Tiger TT Duffle Bag хакі купити за вигідною ціною 3 185 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Дорожные сумки и чемоданы таких виробників, як наприклад: в магазині terrasport.ua
Сумка дорожня Tasmanian Tiger TT Duffle Bag хакі Сумка дорожня Tasmanian Tiger TT Duffle Bag хакі - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка дорожня Tasmanian Tiger TT Duffle Bag хакі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дорожні сумки і валізи

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка дорожня Tasmanian Tiger TT Duffle Bag хакі буде Вашим першим кроком. В « Дорожні сумки і валізи » є все, що необхідно спортсмену. Дорожні сумки і валізи здивує Вас своєю якістю. Сумка спортивна Adidas Nylon, adiACC052 (FP-7557), 50 л , Сумка спортивна Adidas Nylon, adiACC052 (FP-7557), 50 л і Сумка спортивна Adidas Nylon, adiACC052 (FP-7557), 50 л від знаменитих світових виробників 1164 Ви знайдете в нашому розділі Дорожні сумки і валізи . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дорожні сумки і валізи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн