Басейн сухий Kidigo "Прямокутник" 1,5 м

КОД ТОВАРУ: 110660
  • Басейн сухий Kidigo "Прямокутник" 1,5 м
Басейн сухий Kidigo "Прямокутник" 1,5 м
Габарити: 1,5х1,2х0,4 м. Розрахунок кількості кульок на даний розмір: 600 шт. Особливості: розважальний комплекс у вигляді прямокутника, наповнюється різнокольоровими кульками (продаються окремо), розвиває дрібну моторику і координацію рухів, легко розбирається і збирається.
Kidigo
КУПИТИ
ЦІНА:
4 890 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 653 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Різне
АРТИКУЛ
MMSB7
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Басейн сухий Kidigo "Прямокутник" 1,5 м - являє собою яскравий розважальний комплекс у вигляді прямокутника 1,5 х 1,2 х 0,4 метра. Наповнюється різнокольоровими кульками (продаються окремо). Гра в сухому басейні не тільки дуже подобається дітям, а й позитивно впливає на психо-емоційний стан. Розвиває дрібну моторику і координацію рухів. Діє загальнозміцнюючий на дитячий організм і має м'який масажний ефект всього тіла.

Стінки виготовлені з міцної ПВХ тканини, наповнені поролоном, внаслідок чого безпечні і нетравматичний у використанні. Матеріал, з якого виготовлені стінки, дозволяє проводити вологе прибирання всередині басейну, що забезпечує гігієнічність. Сухий басейн доречний на дитячому святі і для поліпшення настрою в будні. Встановлюється і в приміщенні, і на вулиці. Легко розбирається і збирається, в зібраному стані займає мало місця.

особливості:

  • легко містити виріб в чистоті;
  • має загальнозміцнюючу і розвиває дією;
  • подобається дітям;
  • виготовлений з гіпоалергенних матеріалів.

Басейн сухий Kidigo "Прямокутник" 1,5 м - додайте радісних моментів в життя вашої дитини!

Характеристики:
Габарити: 1,5х1,2х0,4 м;
Розрахунок кількості кульок на даний розмір: 600 шт.

Виробник: Kidigo (Україна).
Український виробник високоякісних товарів для корисного проведення дозвілля. Дитячі розважальні комплекси, пісочниці, гірки батути, лавочки різних форм і розмірів прикрасять будь-який двір і дозволять дітям і дорослим веселитися на повітрі в компанії один одного.


Басейн сухий Kidigo "Прямокутник" 1,5 м купити за вигідною ціною 4 890 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Игровые центры таких виробників, як наприклад: Kidigo в магазині terrasport.ua
Басейн сухий Kidigo "Прямокутник" 1,5 м

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Басейн сухий Kidigo "Прямокутник" 1,5 м"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові центри

Давно мрієте зайнятися спортом? Басейн сухий Kidigo "Прямокутник" 1,5 м буде Вашим першим кроком. В « Ігрові центри » є все, що необхідно спортсмену. Ігрові центри здивує Вас своєю якістю. Батут із захисною сіткою Kidigo 244 см , Батут із захисною сіткою Kidigo 244 см і Батут із захисною сіткою Kidigo 244 см від знаменитих світових виробників 1178 Ви знайдете в нашому розділі Ігрові центри . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ігрові центри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн