Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м

КОД ТОВАРУ: 110657
  • Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м
Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м
Розмір басейну: 1,5х1,5х0,4 м. Вага: 11 кг. Кількість кульок: 900 шт. Особливості: безпечний у використанні, ідеальний розважальний варіант для дітей, можлива установка як у дворі, так і в приміщенні.
Kidigo
КУПИТИ
ЦІНА:
4 780 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 638 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
MMSB1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м - відмінний розважальний варіант для дітей. Заповнюється спеціальними різнокольоровими кульками. Покращує психологічний стан, підвищує настрій. Має загальнозміцнюючу дію. Дитина, перебуваючи в басейні, отримає м'який масаж усього тіла. Круглий басейн складається з різнокольорових частин, наповнених поролоном. Стінки виготовлені з водостійкого ПВХ покриття, що полегшує проведення вологого прибирання всередині басейну. Висота стінок може бути виготовлена від 40 до 50 см. Діаметр від 1,5 до 2,5 метрів. Басейн можна встановити на повітрі і в будь-якому приміщенні. Для заповнення басейну габаритами 1,5х1,5х0,4 потрібно 900 кульок.

особливості:

  • має розвиваюче і зміцнює дію;
  • нетравматичен під час використання;
  • матеріал гіпоалергенний, екологічно чистий.

Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м - веселе проведення часу в яскравому басейні забезпечено!

Характеристики:
Розмір басейну: 1,5х1,5х0,4 м;
Вага: 11 кг;
Кількість кульок: 900 шт.

Виробник: Kidigo (Україна).
Бренд Kidigo відомий перш за все високою якістю продукції, що виробляється для веселого і корисного проведення дозвілля. Дитячі комплекси для розваг, лавочки з екологічно чистої деревини оригінальних форм і розмірів - від українського виробника Kidigo.


Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м купити за вигідною ціною 4 780 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Игровые центры таких торгових марок, як наприклад: Kidigo в онлайн магазині Терра Спорт
Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові центри

Давно мрієте зайнятися спортом? Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м буде Вашим першим кроком. В « Ігрові центри » є все, що необхідно спортсмену. Ігрові центри здивує Вас своєю якістю. Ігровий центр "Русалки" Intex 57139 , Ігровий центр "Русалки" Intex 57139 і Ігровий центр "Русалки" Intex 57139 від знаменитих світових виробників 1178 Ви знайдете в нашому розділі Ігрові центри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ігрові центри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн