Вітаміни та мінерали Nature's Plus Sugarfree Vit C Chewable, 90 tabs (2022-10-2844)

КОД ТОВАРУ: 538972
  • Вітаміни та мінерали Nature's Plus Sugarfree Vit C Chewable, 90 tabs (2022-10-2844)
  • Вітаміни та мінерали Nature's Plus Sugarfree Vit C Chewable, 90 tabs (2022-10-2844) - Фото №2
Вітаміни та мінерали Nature's Plus Sugarfree Vit C Chewable, 90 tabs (2022-10-2844)
Містить підсолоджувач ксилітол Добавка для дітей у формі жувальних таблеток Містить концентрати з цілісних продуктів Дитячі добавки, відзначені нагородами Вегетаріанський продукт Гіпоалергенний продукт Без глютена Поживна підтримка нормального захисту від вільних радикалів та загального здоров’я. Вітамін C без цукру Animal Parade — це солодка формула з вітаміном C зі смаком апельсинового соку, виготовлена з концентратів цільних продуктів. У цю особливу суміш з вітаміном C для дітей входять біофлавоноїди з цитрусових, екстракти виноградних кісточок і чорниці, а також концентрати манго і папаї. Включіть добавку з вітаміном C Animal Parade в повсякденний раціон своїх дітей — вона така смачна, що малеча і не здогадаються, що вона без цукру! Спробувавши жувальні таблетки Animal Parade з чудовим смаком апельсинового соку хоча б один раз, вони самі будуть просити у вас добавку кожен день! Рекомендації із застосування У якості дієтичної добавки для дітей приймати по дві жувальні таблетки один раз на день. Інші інгредієнти Ксиліт, натуральний ароматизатор «апельсин», стеаринова кислота, стеарат магнію, натуральний барвник, діоксид кремнію, буряковий сік, лимонна кислота і C-Source (запатентований комплекс із цілісних продуктів: виноградна кісточка [екстракт Vitis vinifera], чорниця [екстракт Vaccinium myrtillus] та концентрати манго, папаї, гуави та ананаса). Не містить цукру, штучних барвників та консервантів Не містить поширених алергенів, дріжджів, пшениці, сої та молока. Містить підсолоджувач ксилітол.
Nature's Plus
КУПИТИ
ЦІНА:
523 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 70 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
2022-10-2844
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Містить підсолоджувач ксилітол
Добавка для дітей у формі жувальних таблеток
Містить концентрати з цілісних продуктів
Дитячі добавки, відзначені нагородами
Вегетаріанський продукт
Гіпоалергенний продукт
Без глютена
Поживна підтримка нормального захисту від вільних радикалів та загального здоров’я.

Вітамін C без цукру Animal Parade — це солодка формула з вітаміном C зі смаком апельсинового соку, виготовлена з концентратів цільних продуктів. У цю особливу суміш з вітаміном C для дітей входять біофлавоноїди з цитрусових, екстракти виноградних кісточок і чорниці, а також концентрати манго і папаї. Включіть добавку з вітаміном C Animal Parade в повсякденний раціон своїх дітей — вона така смачна, що малеча і не здогадаються, що вона без цукру! Спробувавши жувальні таблетки Animal Parade з чудовим смаком апельсинового соку хоча б один раз, вони самі будуть просити у вас добавку кожен день!

Рекомендації із застосування
У якості дієтичної добавки для дітей приймати по дві жувальні таблетки один раз на день.

Інші інгредієнти
Ксиліт, натуральний ароматизатор «апельсин», стеаринова кислота, стеарат магнію, натуральний барвник, діоксид кремнію, буряковий сік, лимонна кислота і C-Source (запатентований комплекс із цілісних продуктів: виноградна кісточка [екстракт Vitis vinifera], чорниця [екстракт Vaccinium myrtillus] та концентрати манго, папаї, гуави та ананаса).

Не містить цукру, штучних барвників та консервантів Не містить поширених алергенів, дріжджів, пшениці, сої та молока. Містить підсолоджувач ксилітол.


Вітаміни та мінерали Nature's Plus Sugarfree Vit C Chewable, 90 tabs (2022-10-2844) підібрати і купити за реальною ціною 523 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спортивные витамины и минералы таких торгових марок, як наприклад: Nature's Plus в електронному магазині Terra Sport
Вітаміни та мінерали Nature's Plus Sugarfree Vit C Chewable, 90 tabs (2022-10-2844) Вітаміни та мінерали Nature's Plus Sugarfree Vit C Chewable, 90 tabs (2022-10-2844) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вітаміни та мінерали Nature's Plus Sugarfree Vit C Chewable, 90 tabs (2022-10-2844)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні вітаміни і мінерали

Давно хочете зайнятися фігурою? Вітаміни та мінерали Nature's Plus Sugarfree Vit C Chewable, 90 tabs (2022-10-2844) допоможе почати легко. В « Спортивні вітаміни і мінерали » є все, що Вам знадобиться. Спортивні вітаміни і мінерали обрадує Вас своєю надійністю. Вітаміни та мінерали Now Foods Tri-Chromium 500 mcg, 180 vcaps (2023-10-2084) , Вітаміни та мінерали Now Foods Tri-Chromium 500 mcg, 180 vcaps (2023-10-2084) і Вітаміни та мінерали Now Foods Tri-Chromium 500 mcg, 180 vcaps (2023-10-2084) від кращих світових постачальників 496 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спортивні вітаміни і мінерали . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спортивні вітаміни і мінерали . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн