Стілець розкладний Caribee Beach Seat red

КОД ТОВАРУ: 83504
  • Стілець розкладний Caribee Beach Seat red
Стілець розкладний Caribee Beach Seat red
Особливості стільця: розкладний, ідеально для пляжного відпочинку, для заходів на відкритому повітрі, регульований нахил спинки, бічні вставки з направляючих прутів для утримання жорсткості конструкції, кишеню для зберігання дрібних речей, ручка для транспортування. Тип: розкладний. Вид: сидіння. Вага: 0,37 кг. Розміри: 0,4х0,4х0,4 м. Розміри в складеному вигляді: 0,4х0,4х0,04 м. Матеріал конструкції: 100% Поліестер з м'якою пенополиуретановой підкладкою по всій довжині. Колір червоний.
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
445 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
920982
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стілець розкладний Caribee Beach Seat Red зробить ваш літній відпочинок на природі значно комфортніше. М'яка, але, разом з тим, досить жорстка конструкція стільця легко розкладається / складається і в складеному вигляді займає не так вже й багато місця. Вага стільця становить всього 0,37 кг.
Стілець розкладний Caribee Beach Seat Red забезпечить вам комфорт на будь-якому відпочинку. Він зроблений з 100% поліестеру з м'якою пенополиуретановой підкладкою по всій довжині. Кут нахилу спинки стільця регулюється. У ньому передбачена кишеня для зберігання дрібних речей і зручна ручка для транспортування. Колір стільця: червоний.


Особливості стільця:
- розкладний;
- ідеально для пляжного відпочинку;
- для заходів на відкритому повітрі;
- регульований нахил спинки;
- бічні вставки з направляючих прутів для утримання жорсткості конструкції;
- кишеня для зберігання дрібних речей;
- ручка для транспортування.

Стілець розкладний Caribee Beach Seat Red - гарантія комфортного відпочинку на природі!

Характеристики:

Тип: розкладний.
Вид: сидіння.
Вага: 0,37 кг.
Розміри: 0,4х0,4х0,4 м.
Розміри в складеному вигляді: 0,4х0,4х0,04 м.
Матеріал конструкції: 100% Поліестер з м'якою пенополиуретановой підкладкою по всій довжині.
Колір: червоний.


Виробник: Caribee (Австралія).

Caribee - австралійський бренд, що спеціалізується на виробництві товарів для спорту та активного відпочинку. Досить великою популярністю останнім часом користуються намети, рюкзаки Caribee, чиє виробництво засноване на використанні найсучасніших технологій.


Стілець розкладний Caribee Beach Seat red купити по які завищеною вартістю 445 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Туристические стулья и кресла таких брендів, як наприклад: в каталозі Терра Спорт
Стілець розкладний Caribee Beach Seat red

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стілець розкладний Caribee Beach Seat red"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні стільці і крісла

Давно планували зайнятися фігурою? Стілець розкладний Caribee Beach Seat red буде Вашим першим кроком. В « Туристичні стільці і крісла » знайдеться все, що Вам знадобиться. Туристичні стільці і крісла здивує Вас своєю якістю. Крісло рибальське коропове Vario Camping (NV-2411) , Крісло рибальське коропове Vario Camping (NV-2411) і Крісло рибальське коропове Vario Camping (NV-2411) від знаменитих світових виробників 948 Ви зможете побачити в нашій категорії Туристичні стільці і крісла . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Туристичні стільці і крісла . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн