Стійка для присідань Tunturi WT40 Squat Rack

КОД ТОВАРУ: 128250
  • Стійка для присідань Tunturi WT40 Squat Rack
Стійка для присідань Tunturi WT40 Squat Rack
Тип: стійка. Застосування: для будинку. Матеріал: сталь. Навантаження: max-160 кг. Регулювання висоти: 90-150 см. Габарити: 70х110х162 см. Гарантія: 1 рік. Особливості стійки: для домашнього використання; регулювання висоти штанги; сприяє проведенню повноцінного тренування; безпечне використання; сталева рама з порошковим фарбуванням.
Tunturi
КУПИТИ
ЦІНА:
9 166 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1224 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашня
АРТИКУЛ
17TSWT4000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стійка для присідань Tunturi WT40 Squat Rack призначена для виконання вправ зі штангою. Має сім рівнів регулювання висоти, які залежать від зростання спортсмена і певного виду вправ. Дане пристосування допомагає розвивати практично всі групи м'язів, є безпечним у застосуванні. Завдяки Tunturi WT40 Squat Rack ви можете проводити повноцінні силові тренування в комбінації з присіданнями.

Особливості стійки:

  - для домашнього використання;

  - регулювання висоти штанги;

  - сприяє проведенню повноцінного тренування;

  - безпечне використання;

  - сталева рама з порошковим фарбуванням.

Характеристики:

  Тип: стійка;

  Застосування: для будинку;

  Матеріал: сталь;

  Навантаження: max-160 кг;

  Регулювання висоти: 90-150 см;

  Габарити: 70х110х162 см;

  Гарантія: 1 рік.

Виробник: Tunturi (Фінляндія).

Компанія почала свою комерційну діяльність у двадцять другому році ХХ століття. За короткий термін, Tunturi став дуже популярним виробником мопедів. У п'ятдесятих роках, засновники торгової марки стали інвестувати кошти у виробництво тренажерів, ставши вже в сімдесятих, лідером з виробництва якісного та затребуваного обладнання для занять фітнесом.


Стійка для присідань Tunturi WT40 Squat Rack купити за вигідною ціною 9 166 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Скамьи и стойки таких виробників, як наприклад: Tunturi в магазині terrasport.ua
Стійка для присідань Tunturi WT40 Squat Rack

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка для присідань Tunturi WT40 Squat Rack"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мрієте зайнятися спортом? Стійка для присідань Tunturi WT40 Squat Rack буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 , Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 і Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 від знаменитих світових виробників 136 Ви знайдете в нашому розділі Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн