Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226

КОД ТОВАРУ: 106091
  • Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226
  • Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226 - Фото №2
Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226
Тип стійки: для зберігання гантелей. Місткість: 10 пар гантелей. Матеріал: сталь. Розмір: 0,52х0,65х1,2 м. Вага: 34 кг. Гарантійний термін експлуатації становить: 1) на зварену раму - на весь термін експлуатації; 2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці. Термін виготовлення становить 30-60 календарних днів.
Fit Way Factory
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 257 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 435 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
A 226
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226 - однаково зручна для використання в комерційних і домашніх спортивних залах. Є дуже ергономічну і стійку сталеву конструкцію, призначену для зберігання 10 пар гантелей. Займає дуже мало місця, містка, проста і зручна у використанні.
ССтойка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226 забезпечить вам надійне і впорядковане зберігання гантелей. Виконана з міцного сталевого профілю, що забезпечує їй тривалий термін експлуатації. Ви можете замовити аналогічну стійку з будь-якими конструктивними особливостями і будь-якого кольору. Термін виготовлення становить 30-60 календарних днів. При виборі колірного виконання, враховуються всі побажання замовника. Гарантійний термін експлуатації становить: 1) на зварену раму - на весь термін експлуатації; 2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці.

Особливості стійки:
- стійка для зберігання гантелей;
- стійка сталева конструкція;
- малогабаритна;
- дуже зручна у використанні;
- гарантія тривалого терміну служби.

Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226 - для зручного зберігання гантелей!

Характеристики:
Тип стійки: для зберігання гантелей.
Місткість: 10 пар гантелей.
Матеріал: сталь.
Розмір: 0,52х0,65х1,2 м.
Вага: 34 кг.
Гарантійний термін експлуатації становить:
1) на зварену раму - на весь термін експлуатації;
2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці.
Термін виготовлення становить 30-60 календарних днів.

Виробник: Fit Way Factory (Україна).

Fit Way Factory - українська компанія, що спеціалізується на виробництві силових тренажерів, призначених для використання в комерційних цілях. Їх відрізняє чудова функціональність і висока міцність, розрахована на інтенсивні тренування. Значною перевагою Fit Way Factory в порівняння з аналогічними компаніями є те, що вона виробляє тренажери за індивідуальними замовленнями, з огляду на все запитувані клієнтом конструктивні вимоги.




Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226 вибрати за доступною вартості 3 257 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: Fit Way Factory в каталозі магазина Terrasport
Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226 Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хотіли зайнятися спортом? Стійка для гантелей (від 1 до 10 кг) Fit Way Factory Bridge Style A 226 - це Ваш перший крок. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що знадобиться спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю оригінальністю. Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 , Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 і Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 від кращих світових виробників 136 Ви можете знайти в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн