Маска лижна HI-TEC Storm

КОД ТОВАРУ: 129706
  • Маска лижна HI-TEC Storm
Маска лижна HI-TEC Storm
Тип: маска. Вид: гірськолижна. Пол: унісекс. Лінзи: сферичні. Матеріал лінз: полікарбонат. Колір лінз: синій. Колір оправи: камуфляжний. Поєднання з шоломом: є. Особливості маски: захист від УФ; протитуманні покриття, вентиляційні отвори; оптична точність передачі картинки; тришаровий ущільнювач; протиударний захист; подвійна застібка; поєднується з шоломом.
HI-TEC
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 125 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 150 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Маска
АРТИКУЛ
Storm
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маска лижна HI - TEC Storm камуфляжна надійно захищає очі від травм і яскравого сонячного світла. завдяки покриттю   antiscratch, оптика даної моделі захищена від механічних пошкоджень, таких як подряпини і потертості. Фільтр зі спеціальним покриттям REVO   має сферичну форму і є подвійним. Високу оптичну точність і чистоту передачі зображення забезпечує новітня технологія crystal pro. Тришарова оправа з ущільнювачем перешкоджає проникненню холодних мас всередину маски.

Особливості маски:

  - захист від УФ;

  - протитуманні покриття, вентиляційні отвори;

  - оптична точність передачі картинки;

  - тришаровий ущільнювач;

  - протиударний захист;

  - подвійна застібка;

  - поєднується з шоломом.

Характеристики:

  Тип: маска;

  Вид: гірськолижна;

  Пол: унісекс;

  Лінзи: сферичні;

  Матеріал лінз: полікарбонат;

  Колір лінз: синій;

  Колір оправи: камуфляжний;

  Поєднання з шоломом: є.

Виробник: HI-TEC (Англія).

HI-TEC є відомою англійською компанією, заснованою в 1976 році. Бренд зосереджений на виробництві високотехнологічної взуття, застосовуваної в спорті, туризмі, на активному відпочинку або в повсякденному житті. Продукція торгової марки характеризується високим рівнем комфорту, максимальною зручністю.

 


Маска лижна HI-TEC Storm купити за вигідною ціною 1 125 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Лыжные маски и очки таких торгових марок, як наприклад: HI-TEC в електронному каталозі Терраспорт
Маска лижна HI-TEC Storm

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска лижна HI-TEC Storm"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Маска лижна HI-TEC Storm буде Вашим першим кроком. В « Лижні маски і окуляри » є все, що необхідно спортсмену. Лижні маски і окуляри здивує Вас своєю якістю. Маска гірськолижна Uvex apache чорна , Маска гірськолижна Uvex apache чорна і Маска гірськолижна Uvex apache чорна від знаменитих світових виробників 1499 Ви знайдете в нашому розділі Лижні маски і окуляри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Лижні маски і окуляри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн