Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400

КОД ТОВАРУ: 116618
  • Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400
  • Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400 - Фото №2
  • Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400 - Фото №3
Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400
Матеріал стільниці: ДСП підвищеної міцності. Товщина стільниці: 19 мм. Матеріал опори: сталь. Вага: 63 кг. Колір синій. Особливості: можливість одиночних партій, маневрена конструкція, наявність осередків для спортивного інвентарю, високоміцна стільниця з ДСП, міцна сталева ООРА.
Donic
КУПИТИ
ЦІНА:
15 438 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2061 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Клас
аматорський
Застосування
для закритих приміщень
Колір поверхні
синій
АРТИКУЛ
230284
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400 призначений для одиночної або парної гри в приміщеннях. Він неймовірно маневрений, зручний і практичний, просто складається і оснащений системою безпечної блокування стільниць. Стіл легко пересувається за рахунок чотирьох транспортувальних коліщат. На міцних сталевих рамах закріплені стільниці, з високоякісного 19-ти мм ДСП, пофарбованого в класичний синій відтінок. Вони забезпечують чудову стрибучість тенісного м'ячика. Стіл оснащений спеціальними відсіками для заощадження спортивного приладдя, а також вбудованої нейлоновою сіткою на кріпленнях, яка при складанні не вимагає демонтажу.

особливості:

- можливість одиночних партій;

- складна, маневрена конструкція;

- наявність осередків для спортивного інвентарю;

- високоміцна стільниця з ДСП.

Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400 - для відпрацювання майстерності.

Комплектація:

- нейлонова сітка;

- кріплення.

Характеристики:

Матеріал стільниці: ДСП підвищеної міцності;

Товщина стільниці: 19 мм;

Матеріал опори: сталь;

Вага: 63 кг.

Виробник: Donic (Німеччина)

Німецька торгова марка Donic з'явилася в далеких 90-х роках і зараз залишається вірною виробництва спортивних атрибутів для тенісу. У широкому асортименті товарів модного бренду можна знайти столи, ракетки, м'ячики, форму для тенісу.


Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400 купити за вигідною ціною 15 438 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Теннисные столы таких торгових марок, як наприклад: Donic в онлайн каталозі Терра Спорт
Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400 Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400 - Фото №2 Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тенісні столи

Давно мрієте зайнятися спортом? Стіл тенісний Donic Indoor Roller 400 буде Вашим першим кроком. В « Тенісні столи » є все, що необхідно спортсмену. Тенісні столи здивує Вас своєю якістю. Стіл тенісний для приміщень DHS T2024 , Стіл тенісний для приміщень DHS T2024 і Стіл тенісний для приміщень DHS T2024 від знаменитих світових виробників 287 Ви знайдете в нашому розділі Тенісні столи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Тенісні столи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн