Стіл тенісний для приміщень Gk-1 синій

КОД ТОВАРУ: 11526
  • Стіл тенісний для приміщень Gk-1 синій
Стіл тенісний для приміщень Gk-1 синій
Тенісний стіл для закритих приміщень. Кожна половина стільниці має незалежну розбірну конструкцію і базується на чотирьох складаються ніжках, які мають жорсткі фіксатори в ігровому положенні. Конструкція виготовлена з металевого трубчастого профілю діаметром 25 мм з поліефірним покриттям.
GSI-Sport
  • Стол теннисный для помещений Gp-1 зеленый
  • Стол теннисный для помещений Gk-1 синий
КУПИТИ
ЦІНА:
6 799 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 908 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Клас
аматорський
Застосування
для закритих приміщень
Колір поверхні
синій
АРТИКУЛ
Gk-1/Gp-1-B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тенісний стіл для закритих приміщень. Як матеріал для ігрової поверхні використовується спеціально оброблена древесностружечная плита (ДСП) товщиною 16 мм. На ДСП нанесено спеціальне пластикове покриття синього (маркування Gk) або зеленого (маркування Gp) кольору.

Кожна половина стільниці має незалежну розбірну конструкцію і базується на чотирьох складаються ніжках, які мають жорсткі фіксатори в ігровому положенні. Конструкція виготовлена з металевого трубчастого профілю діаметром 25 мм з поліефірним покриттям. Сітка в комплект не входить.

Характеристики:

- матеріал ігрової поверхні: ДСП товщиною 16 мм;

- в розкладеному положенні (ДхШхВ): 274х152,5х76 см;

- в складеному положенні довжина (ДхШхВ): 152,5х9х137 см;

- колір: синій (маркування Gk);

- вага: 63 кг.


Гарантія: 2 роки.
Вартість адресної доставки по Києву: 150 грн.
Термін доставки: до 5 робочих днів.
Виробник:
Україна.



Стіл тенісний для приміщень Gk-1 синій купити за вигідною ціною 6 799 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Теннисные столы таких торгових марок, як наприклад: GSI-Sport в електронному каталозі Терраспорт
Стіл тенісний для приміщень Gk-1 синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл тенісний для приміщень Gk-1 синій"

Коментар: Нужен был не дорогой, но в тоже время хороший стол. Выбор пал на этом так как играл у знакомого на даче. Стол складывается, правда без такого как в дорогих столах, но мне подходит. Чтобы его сложить достаточно 1 человека, поверхность моется. Как по мне отличный выбор для дачного варианта.
14 Октября 2011
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Леша
Нужен был не дорогой, но в тоже время хороший стол. Выбор пал на этом так как играл у знакомого на даче. Стол складывается, правда без такого как в дорогих столах, но мне подходит. Чтобы его сложить достаточно 1 человека, поверхность моется. Как по мне отличный выбор для дачного варианта.
14 Октября 2011
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тенісні столи

Давно мрієте зайнятися спортом? Стіл тенісний для приміщень Gk-1 синій буде Вашим першим кроком. В « Тенісні столи » є все, що необхідно спортсмену. Тенісні столи здивує Вас своєю якістю. Стіл тенісний Sponeta S 1-12 i , Стіл тенісний Sponeta S 1-12 i і Стіл тенісний Sponeta S 1-12 i від знаменитих світових виробників 287 Ви знайдете в нашому розділі Тенісні столи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Тенісні столи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн