Стіл розкладний + 4 стільці Pinguin Set PNG 621006

КОД ТОВАРУ: 81328
  • Стіл розкладний + 4 стільці Pinguin Set PNG 621006
Стіл розкладний + 4 стільці Pinguin Set PNG 621006
Основні переваги: міцна конструкція; що не промокає матеріал; розкладний комплект; компактний в розкладному вигляді; має підвісний кишеню для столових приборів; сітка на всю довжину столика. Тип: розкладний. Комплект: 1 стіл і 4 стільця. Матеріал каркаса: алюміній. Тканина: поліестер. Максимальне навантаження: 75 кг (стілець), 30 кг (стіл). Габарити в розгорнутому вигляді: 120 x 60 x 70 см (стіл), 29 x 30 x 34 см (стілець). Додатково: кишеню.
Pinguin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 835 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 378 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Матеріал
Алюміній
Комплектація
Стільці
Місткість
4 людини
АРТИКУЛ
PNG 621006
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стіл складаний + 4 стільця Pinguin Set - туристичний комплект меблів, який завоював відгуки практичного і комфортного вироби. Призначений для використання під час відпочинку на відкритому повітрі і туристичних походах. У розкладний набір входять 1 стіл і 4 стільці з якісного матеріалу. Конструкція виконана з алюмінієвої труби з матовим покриттям, тканину на сидіннях з поліестеру.
Кемпінгові меблі має універсальний дизайн, здатний забезпечити максимальну зручність в різних умовах і при будь-якій погоді. В один момент звичайне місце для пікніка перетворюється в комфортне місце відпочинку для всієї родини. Справжній бенкет горою можна влаштувати на природі, так як стіл може витримувати до 30 кг, рекомендована навантаження на стільці до 100 кг.

Особливості набору меблів:
- міцна конструкція;
- що не промокає матеріал;
- розкладний комплект;
- компактний в складаний вигляді;
- має підвісний кишеню для столових приборів;
- сітка на всю довжину столика;
- демократична ціна.

Стіл складаний + 4 стільця Pinguin Set - бездоганний варіант для пікніка!

характеристики:
  Тип: розкладний.
Комплек т: 1 стіл і 4 стільця.
  Матеріал каркаса: алюміній.
  Тканина: поліестер.
  Максимальне навантаження: 75 кг (стілець), 30 кг (стіл).
  Габарити в розгорнутому вигляді: 120 x 60 x 70 см (стіл), 29 x 30 x 34 см (стілець).
  Додатково: кишеню.

Виробник: Pinguin (Чехія).
Відомий виробник спорядження для туризму та альпінізму, є одним з лідерів на ринку. Історія виникнення марки почалася ще з 1989 року. Висока якість і конкурентна ціна роблять компанію досить популярною серед любителів активного способу життя. При виробництві окрема увага приділяється розширенню функціональних можливостей і відмінним матеріалами, які перевіряються в лабораторних умовах і на практиці. Продукція пройшла випробування в багатьох високогірних експедиціях.


Стіл розкладний + 4 стільці Pinguin Set PNG 621006 купити за вигідною ціною 2 835 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Наборы мебели для пикника таких торгових марок, як наприклад: Pinguin в онлайн каталозі Терра Спорт
Стіл розкладний + 4 стільці Pinguin Set PNG 621006

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл розкладний + 4 стільці Pinguin Set PNG 621006"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори меблів для пікніка

Давно мрієте зайнятися спортом? Стіл розкладний + 4 стільці Pinguin Set PNG 621006 буде Вашим першим кроком. В « Набори меблів для пікніка » є все, що необхідно спортсмену. Набори меблів для пікніка здивує Вас своєю якістю. Набір для пікніка на 4 персони Кемпінг НВ4-578 , Набір для пікніка на 4 персони Кемпінг НВ4-578 і Набір для пікніка на 4 персони Кемпінг НВ4-578 від знаменитих світових виробників 949 Ви знайдете в нашому розділі Набори меблів для пікніка . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Набори меблів для пікніка . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн