Стіл масажний RAF Art of Choice бежевий

КОД ТОВАРУ: 72223
  • Стіл масажний RAF Art of Choice бежевий
  • Стіл масажний RAF Art of Choice бежевий - Фото №2
Стіл масажний RAF Art of Choice бежевий
Особливості масажного столу: преміум клас, міцна конструкція, стійкий, регульована висота, якісне покриття з поліуретанової шкіри, кути столу округлені, наявність піднімається секції, наявність знімного підголівника та підлокітників, стіл можна використовувати для декількох видів масажних практик, наявність підвісної полички для рук, в комплект входить сумка для перенесення столу, дерев'яні елементи конструкції тоновані темним лаком, проста система регулювання столу по висоті, ніжки столу оснащені пластиковими накладками, зносостійке покриття, стіл швидко складається і розкладається. Матеріал столу: букова деревина, метал, пластик. Матеріал покриття: високоякісна поліуретанова шкіра. Довжина столу: 1,9 м. Ширина столу: 0,7 м. Товщина пенополиуретанового амортизаційного шару: 6 см.
Art of Choice
  • Стол массажный RAF Art of Choice бежевый
  • Стол массажный RAF Art of Choice черный
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 790 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 773 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бежевий
Матеріал
Дерево
Максимальне навантаження
до 250 кг
АРТИКУЛ
2169661-W
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стіл масажний RAF Art of Choice ідеально підходить для будь-якого виду масажних практик: для роботи з вагітними жінками і пацієнтами з обмеженою рухливістю, для лімфо- масажу і виконання процедур косметологічної спрямованості. Основна конструкція цього столу виконана з твердою і міцною букової деревини, а його робоча поверхня покрита амортизаційним шаром з високоякісної поліуретанової шкіри, що має "дихаючу" структуру і відрізняється еластичністю, пружністю і зносостійкістю.
Одним з переваг цього столу є відсутність в ньому гострих кутів, їх округленность сприяє більш комфортній роботі масажиста.
Одна із секцій столу піднімається / опускається, створюючи і масажиста, і його клієнту необхідні умови для проведення масажу.
Стіл масажний RAF Art of Choice оснащений системою металевих тросів в пластиковій оплетке, що врівноважують всю конструкцію і забезпечують їй відмінну стійкість. У робочій поверхні столу є вбудований виріз для особи, що дозволяє використовувати стіл без знімного підголівника. Виріз для особи закривається м'якою вставкою. У комплект з столом входять всі необхідні аксесуари: знімний регульований підголівник, знімні підлокітники, підвісна поличка для рук, сумка для перенесення та зберігання столу.


Особливості масажного столу:
- міцна конструкція;
- стійкий;
- регульована висота;
- якісне покриття з поліуретанової шкіри;
- кути столу округлені;
- наявність піднімається секції;
- наявність знімного підголівника та підлокітників;
- наявність підвісної полички для рук;
- дерев'яні елементи конструкції тоновані темним лаком;
- проста система регулювання столу по висоті;
- зносостійке покриття;
- стіл швидко складається і розкладається.

Стіл масажний RAF Art of Choice - зручний, міцний, функціональний!

Характеристики:
Матеріал столу: букова деревина, метал, пластик.
Матеріал покриття: високоякісна поліуретанова шкіра.
Довжина столу: 1,9 м.
Ширина столу: 0,7 м.
Товщина покриття: 6 см.
Колір: бежевий.


Виробник: ART OF CHOICE.
Масажні столи ART OF CHOICE - це продукт, в якому поєднуються сучасні технології, багаторічний досвід і напружена праця фахівців. При виробництві масажних столів робиться величезний наголос на якість виробленої продукції. Для цього використовуються на 100% якісні матеріали, починаючи з деревини (алюмінію) для виробництва конструкції і закінчуючи ПВХ і поліуретанової шкірою для виробництва покриття столу. Всі металеві скоби (для кріплення покриття) всередині столу приховані за допомогою декоративної тасьми. Ми сповідуємо принцип - "Красиво повинно бути не тільки зовні, але і всередині!". На виробництві здійснюється суворий контроль якості продукції. Таких красивих колірних відтінків шкіри, як у масажних столів ART OF CHOICE, Ви не знайдете ні в однієї торгової марки.
Виробництво ART OF CHOICE має сертифікацію РЄ, ISO 9001.
На масажні столи ART OF CHOICE мається гігієнічний сертифікат МОЗ України.


Стіл масажний RAF Art of Choice бежевий купити по реально виправданою вартості 5 790 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Массажные столы таких брендів, як наприклад: Art of Choice в інтернет каталозі Терраспорт
Стіл масажний RAF Art of Choice бежевий Стіл масажний RAF Art of Choice бежевий - Фото №2 Стіл масажний RAF Art of Choice бежевий - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл масажний RAF Art of Choice бежевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажні столи

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Стіл масажний RAF Art of Choice бежевий допоможе досягти мети. В « Масажні столи » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Масажні столи порадує Вас високою якістю. Стіл масажний 2-х секційний Relax HY-20110 чорний , Стіл масажний 2-х секційний Relax HY-20110 чорний і Стіл масажний 2-х секційний Relax HY-20110 чорний від кращих світових брендів 185 Ви побачите в нашій категорії Масажні столи . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Масажні столи . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн