Степ-платформа Spart GE3400

КОД ТОВАРУ: 238706
  • Степ-платформа Spart GE3400
Степ-платформа Spart GE3400
Тип: степ платформа; Вага: 8 кг; Колір: чорно-сірий; Матеріали: ПВХ (полівінілхлорид).
Spart
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
4 143 грн
ЦІНА: 3 190 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 426 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
GE3400
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Степ-платформа Spart GE3400 - це спортивний інвентар за допомогою якого проводяться тренування на степ аеробіки. Під час заняття за допомогою степ платформи тренується серцево-судинна система, підвищується витривалість і уважність. У степ платформи Spart є можливість регулювання її висоти з 15 до 25 сантиметрів, цей змінений діапазон в 10 сантиметрів дозволяє істотно збільшити навантаження і зробити тренування ще більше ефективної. Степ платформа виготовлена з міцного полівінілхлориду, і при правильній експлуатації зможе прослужити тривалий час. На верхній частині платформи знаходиться спеціальне протиковзке покриття, що запобігає отриманню травм під час тренування. Крім стандартних вправ з степ аеробіки, на степ платформі можна виконувати і інші вправи, качати верхній і нижній прес, використовуватися в якості опори при заняттях з гантелями і під час стояння в планці.

особливості:

  • висота платформи регулюється від 150 до 250 мм;
  • Габарити платформи: 98х38х16,5 см;
  • нескользящая рифлена поверхню, протиковзкі збільшувачі висоти;
  • сприяє поліпшенню роботи серцево-судинної і дихальної системи.

Характеристики:
Тип: степ платформа;
Вага: 8 кг;
Колір: чорно-сірий;
Матеріали: ПВХ (полівінілхлорид).

Виробник: Spart (Китай).
Торгова марка Spart спеціалізується на виробництві товарів для спорту та активного відпочинку. Вся продукція виробляється з якісних матеріалів, з дотриманням всіх міжнародних норм і правил. У торговельній лінійці представлені товари як для заняття спортом в домашніх умовах, так і в спортивних клубах, в таких напрямках як аеробіка, фітнес, бодібілдинг, єдиноборства, йога та багато інших.


Степ-платформа Spart GE3400 купити за вигідною ціною 3 190 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Степперы таких торгових марок, як наприклад: Spart в електронному каталозі Терраспорт
Степ-платформа Spart GE3400

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Степ-платформа Spart GE3400"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Степ-платформа Spart GE3400 буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степ-платформа Reebok (RAP-11150BL) , Степ-платформа Reebok (RAP-11150BL) і Степ-платформа Reebok (RAP-11150BL) від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн