Статуетка (фігурка) нагородна спортивна ZLT "Ракетки для пінг-понгу" C-2478-C8

КОД ТОВАРУ: 143797
  • Статуетка (фігурка) нагородна спортивна ZLT "Ракетки для пінг-понгу" C-2478-C8
  • Статуетка (фігурка) нагородна спортивна ZLT "Ракетки для пінг-понгу" C-2478-C8 - Фото №2
Статуетка (фігурка) нагородна спортивна ZLT
Матеріал: гіпс; Матеріал каркаса: метал; Розмір: 14х10х7 см; Колір статуетки: червоний з додаванням білого і персикового; Колір постаменту: металевий з вкрапленнями золотистого. Особливості: універсальний спортивний статуетка; кругла форма постаменту; реалістичність зображення; чіткі лінії і об'ємність фігурки; наявність місця під кріплення штільда; наявність упаковки.
Zelart
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
254 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 34 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
C-2478-C8
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Статуетка (фігурка) нагородна спортивна ZLT "Ракетки для пінг-понгу" C-2478-C8 - спортивна статуетка, яка представляє собою литий виріб. Вона прекрасно підійде як спортивний сувенір, пам'ятний приз і нагорода на змаганнях з пінг-понгу. Призова фігурка виконана з гіпсу і має металевий каркас. Верхня частина фігурки виконана у вигляді двох ракеток і м'ячика з домішками білого і персикового кольору. Вона досить реалістична, завдяки об'ємності і чітким лініям. Сам постамент виконаний в металевому кольорі з домішками золотого, а сама.

особливості:

- універсальний спортивний статуетка;

- кругла форма постаменту;

- реалістичність зображення;

- чіткі лінії і об'ємність фігурки;

- наявність місця під кріплення штільда;

- наявність упаковки.

Характеристики:

Матеріал: гіпс;

Матеріал каркаса: метал;

Розмір: 14х10х7 см;

Колір статуетки: червоний з додаванням білого і персикового;

Колір постаменту: металевий з вкрапленнями золотистого.


Виробник: ZLT (Пакистан).

Даний бренд спеціалізується на виробництві спортивного екіпірування для різних видів єдиноборств, а також різні додаткові аксесуари. Якість матеріалів і дизайн відповідає сучасним світовим стандартам.


Статуетка (фігурка) нагородна спортивна ZLT "Ракетки для пінг-понгу" C-2478-C8 купити за вигідною ціною 254 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Наградная атрибутика таких торгових марок, як наприклад: Zelart в онлайн магазині Терра Спорт
Статуетка (фігурка) нагородна спортивна ZLT "Ракетки для пінг-понгу" C-2478-C8 Статуетка (фігурка) нагородна спортивна ZLT "Ракетки для пінг-понгу" C-2478-C8 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Статуетка (фігурка) нагородна спортивна ZLT "Ракетки для пінг-понгу" C-2478-C8"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Нагородна атрибутика

Давно мрієте зайнятися спортом? Статуетка (фігурка) нагородна спортивна ZLT "Ракетки для пінг-понгу" C-2478-C8 буде Вашим першим кроком. В « Нагородна атрибутика » є все, що необхідно спортсмену. Нагородна атрибутика здивує Вас своєю якістю. Спінінг Shimano Antares CX 2.40L 3-14 г , Спінінг Shimano Antares CX 2.40L 3-14 г і Спінінг Shimano Antares CX 2.40L 3-14 г від знаменитих світових виробників 699 Ви знайдете в нашому розділі Нагородна атрибутика . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Нагородна атрибутика . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн