Станція для розтяжки True 800SS Club

КОД ТОВАРУ: 103542
  • Станція для розтяжки True 800SS Club
  • Станція для розтяжки True 800SS Club - Фото №2
  • Станція для розтяжки True 800SS Club - Фото №3
  • Станція для розтяжки True 800SS Club - Фото №4
  • Станція для розтяжки True 800SS Club - Фото №5
Станція для розтяжки True 800SS Club
Клас тренажера: професійний, комерційний. Вага тренажера: 82 кг. Розміри: 153 х 122 х 210 см. Ілюстрації з вправами: в комплекті 30 вправ. Максимальна вага користувача: 227 кг.
True
КУПИТИ
ЦІНА:
194 049 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25906 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Належність
Професійні
Тип навантаження
На вільних вагах
Тип тренажера
Силова станція
Призначення
Для всього тіла
АРТИКУЛ
800SSCLUB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

True 800SS Club - система, розроблена кращими фізіотерапевтами, призначена для тренування професійних спортивних команд, кращі спортсмени використовують тренажери цієї серії в програмах своїх тренувань. Крім усього, система широко використовується в кращих курортних і спа комплексах. Тренажер дозволяє ефективно виконувати вправи для розтяжки.


особливості:

- Тренажер професійного рівня;

- Один тренажер дозволяє виконувати безліч вправ;

- Платформа спроектована під кутом, має анти ковзне гумове покриття;

- Регулювання висоти тренажера.

Станція для розтяжки True 800SS Club -   для тих хто хоче бути гнучким!

 

Характеристики:

  Колір: «хром»;

  Матеріал: сталь;

  Клас: комерційний;

  Вага: 82 кг;

  Розміри: 153 х 122 х 210 см.

Гарантія: 36 місяців.

 

Виробник: True fitness technology inc (USA).

 

Компанія True була заснована в 1981 Франком Труласком. З перших днів і по сьогоднішній час, основне правило якого дотримується компанія - виготовлення виробів найвищої якості, їх доставка, обслуговування і підтримка. На сьогоднішній день компанія True є світовим лідером на ринку першокласних кардіо тренажерів для комерційного і особистого використання. Мета компанії - лідерство в області технологій, інновацій, роботи, безпеки і стилю. Завдання компанії - доставити обладнання найвищого якості для підтримки фізичної форми і здоров'я покупців, а не просто стати лідерами про продаж тренажерів. Компанія протягом багатьох років отримує безліч нагород за свою продукцію і залишається лідером у своїй галузі. В основі успіху бренду True лежать постійні і систематичні випробування продуктів компанії і їх компонентів. Фітнес-центри і прості покупці купують продукцію компанії True через їх стійкої комерційної платформи, яка використовується в усі продуктах компанії - як для комерційного, так і для особистого користування. Компанія запатентувала технологію Heart Rate Control®, яка є одним з дивних способів доставки радості користувачам високоякісної техніки бренду True, і найголовніше, продукція компанії допомагає Вам залишатися здоровими і у відмінній фізичній формі.

 


Станція для розтяжки True 800SS Club підібрати і купити за реальною ціною 194 049 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Тренажеры на свободных весах таких торгових марок, як наприклад: True в електронному магазині Terra Sport

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Станція для розтяжки True 800SS Club"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тренажери на вільних вагах

Давно хочете зайнятися фігурою? Станція для розтяжки True 800SS Club допоможе почати легко. В « Тренажери на вільних вагах » є все, що Вам знадобиться. Тренажери на вільних вагах обрадує Вас своєю надійністю. Тренажер-шина ABCoaster TireFlip 180 XL (ABS4002) , Тренажер-шина ABCoaster TireFlip 180 XL (ABS4002) і Тренажер-шина ABCoaster TireFlip 180 XL (ABS4002) від кращих світових постачальників 207 Ви зможете знайти в нашій лінійці Тренажери на вільних вагах . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Тренажери на вільних вагах . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн