Спортивний куточок Інтер Атлетика

КОД ТОВАРУ: 24249
  • Спортивний куточок Інтер Атлетика
Спортивний куточок Інтер Атлетика
Особливості куточка: міцний і довговічний матеріал, ефективні тренування для Ваших дітей вдома, широкий спектр вправ для дітей, яскравий і веселий дизайн. Розміри: 240х80х60 см. Максимальна вага користувача: 70 кг. Матеріал: метал. Кріпиться за допомогою виносних кронштейнів (4 в комплекті). Комплектація: шведська стінка з турніком, гімнастичні кільця, канат, мотузкові сходи, вимірювач зросту.
Интер Атлетика
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 996 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 533 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ST 002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивний куточок Інтер Атлетика - це чудовий спосіб підтримки і поліпшення фізичного стану. Дана стінка ідеально підійде для дітей і допоможе їм ставати сильнішими і здоровішими. Завдяки шведській стінці з турніком Ваші діти зможуть виконувати широкий спектр вправ на різні групи м'язів.

Спортивний куточок Інтер Атлетика стане Вашою компактної домашньої спортивної станцією. Ця модель вміщує в себе міцну шведську стінку, турнік з можливістю широкого хвата, канат, сходи, вимірювач зросту і гімнастичні кільця.

Особливості куточка:
- міцний і довговічний матеріал;
- ефективні тренування для Ваших дітей вдома;
- широкий спектр вправ для дітей;
- яскравий і веселий дизайн.

Спортивний куточок Інтер Атлетика - ефективні і прості тренування для Ваших дітей!

Характеристики:
Матеріал:
метал.
Розміри: 240х80х60 см.
Максимальна вага користувача: 70 кг.
Кріпиться за допомогою виносних кронштейнів (4 в комплекті).
Комплектація:
шведська стінка з турніком, гімнастичні кільця, канат, мотузкові сходи, вимірювач зросту.

Виробник: Інтер Атлетика (Україна).
Інтер Атлетика - компанія, відома на ринку спортивних товарів з 1992 року. Ця компанія займається випуском широкого спектра фітнес-обладнання та спортивних товарів для дітей. Продукція виробляється на власних заводах із застосуванням сучасних технологій, штат компанії складає більше 600 співробітників. Якість продукції, що випускається завірено німецької лабораторії TUV.


Спортивний куточок Інтер Атлетика підібрати і замовити по які завищеною вартістю 3 996 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спортивные уголки таких торгових марок, як наприклад: Интер Атлетика в онлайн каталозі Терра Спорт
Спортивний куточок Інтер Атлетика

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спортивний куточок Інтер Атлетика"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні куточки

Давно планували зайнятися фігурою? Спортивний куточок Інтер Атлетика допоможе на шляху до мети. В « Спортивні куточки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні куточки обрадує Вас високою якістю. Спортивний куточок дитячий Fitlogic (FL03) , Спортивний куточок дитячий Fitlogic (FL03) і Спортивний куточок дитячий Fitlogic (FL03) від топових світових брендів 1185 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спортивні куточки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спортивні куточки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн