Спортивні годинник Garmin FR 60M Black HRM + FootPod + USB ANT

КОД ТОВАРУ: 24815
  • Спортивні годинник Garmin FR 60M Black HRM + FootPod + USB ANT
Спортивні годинник Garmin FR 60M Black HRM + FootPod + USB ANT
Особливості навігатора: крокомір в комплекті, на 98% точна інформація про пульсі і кількості спалених калорій, повний контроль над процесом тренування, можливість підключення додаткових бездротових пристроїв.
Garmin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 049 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 274 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
010-00743-10
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивні годинник Garmin FR 60M Black HRM + FootPod + USB ANT - ідеальний варіант для Вас, якщо Ви хочете контролювати процес тренування. Дана модель буде особливо корисна Вам, якщо Ви займаєтеся бігом. На контрастному екрані цього приладу Ви побачите: інформацію про Ваш пульсі, кількість спалених калорій і час.
Дана модель має бездротової технології ANT + ™, завдяки якій Ви можете підключати всі парні пристрої з технологією ANT +.
Спортивні годинник Garmin FR 60M Black HRM + FootPod + USB ANT комплектуються крокоміром. При застосуванні шагомера, на екран буде додатково виводитися інформація про швидкість пересування і пройденої дистанції, а точність даних становить 98%. Варто додати, що крокомір бездротової.
Якщо ж Ви віддаєте перевагу катання на велосипеді, то варто задуматися про додаткову опцію, а саме датчику швидкості / частоти руху педалей. Цей датчик можна використовувати, як в приміщенні, так і на вулиці, а також на установках для тренувань.
USB ANT Stick являє собою флешку, яка, будучи вставленої в комп'ютер, автоматично приймає дані про спортивної активності з навігатора / годин.

Особливості годин:
- крокомір в комплекті;
- на 98% точна інформація про пульсі і кількості спалених калорій;
- повний контроль над процесом тренування;
- можливість підключення додаткових бездротових пристроїв.

Спортивні годинник Garmin FR 60M Black HRM + FootPod + USB ANT - Ваш спортивний асистент!

Характеристики:
Розміри:
ДxВxШ: 5.6 x 3.8 x 1.4 см.
Розмір дисплея: ДxВ: 2.0 x 2.8 см.
Роздільна здатність дисплея: 56 x 31 пікселів.
  Тип батареї: батарея типу CR2032.
Час роботи: 1 рік.
Водонепроникність: так (50 метрів).
Оснащення GPS: немає.
Високочутливий приймач: немає.
Можливість оновлення прошивки: так.
Вага: 41 р

Комплектація: Garmin FR 60 Man (червоний), USB ANT stick ™, датчик серцевого ритму, крокомір, коротка інструкція.

Виробник: Garmin.
Компанія Garmin вийшла на ринок GPS пристроїв і ехолотів ще в 1989 році. До цього моменту, компанія визнана одним з кращих виробників пристроїв даного роду, а в 2008 році компанія Garmin була визнана першим в світі виробником персональних навігаційних систем, з часткою ринку більше 30%. Основною запорукою такого успіху є незмінна якість продукції та максимальна націленість на покупця.


Спортивні годинник Garmin FR 60M Black HRM + FootPod + USB ANT купити за вигідною ціною 2 049 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные часы, пульсометры таких торгових марок, як наприклад: Garmin в інтернет-магазині Терраспорт
Спортивні годинник Garmin FR 60M Black HRM + FootPod + USB ANT

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спортивні годинник Garmin FR 60M Black HRM + FootPod + USB ANT"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно мрієте зайнятися спортом? Спортивні годинник Garmin FR 60M Black HRM + FootPod + USB ANT буде Вашим першим кроком. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » є все, що необхідно спортсмену. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри здивує Вас своєю якістю. Смарт-годинник Garmin Vivoactive 3, сріблясті (010-01769-02) , Смарт-годинник Garmin Vivoactive 3, сріблясті (010-01769-02) і Смарт-годинник Garmin Vivoactive 3, сріблясті (010-01769-02) від знаменитих світових виробників 843 Ви знайдете в нашому розділі Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн