Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM

КОД ТОВАРУ: 72174
  • Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM
  • Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM - Фото №2
Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM
Особливості годин: спортивні, компактні, багатофункціональні, для занять тріатлоном, великий дисплей, зручні великі клавіші, дисплей добре підсвічується, легко встановлюються на велосипед за допомогою спеціального тримача, не бояться води, водонепроникні на глибині до 50 метрів, обтічний дизайн, гнучкий ремінець, високочутливий GPS-приймач з функцією HotFix ™, можливість оновлення прошивки, датчик серцевого ритму, датчик обертання педалей, крокомір, автоматична синхронізація з комп'ютером, функція тренування з віртуальним партнером, автоматична зупинка таймера під час зупинки руху, автоматичний початок нового кола, чергування на екрані полів даних, можливість змінювати режим тренування натисненням кнопки, можливість створення свого режиму тренування, звукове / викидами-сповіщення. Реєструють дані під час занять плаванням, велоспортом, бігом. Бездротове підключення до додаткового датчика пульсу, крокоміру і датчику частоти обертання педалей. Автоматична передача даних на комп'ютер за допомогою бездротової технології ANT + ™. Розміри: 5,4х5,6х1,9 см. Розмір дисплея: 3,3х2,0 см. Роздільна здатність дисплея: 160х100 пікселів. Вага: 72 г. Час роботи: 20 годин. Водонепроникність: до 50 м. В комплект входять: USB ANT Stick для з'єднання приладу з комп'ютером, зарядний пристрій з набором вилок, затиск для зарядки, коротка інструкція, керівництво користувача на диску і в книжечці російською мовою.
Garmin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
8 545 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1141 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Спортивний годинник
АРТИКУЛ
010-00741-01
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM є досконале пристрій для занять спортом з GPS-приймачем, що не боїться води. Цей годинник стануть просто незамінні для тих, хто займається тріатлоном. Завдяки GPS-приймача поисходит реєстрація тренувальних показників під час занять плаванням, велоспортом і бігом, а потім за допомогою бездротової технології інформація передається в комп'ютер. Це багатофункціональний пристрій працює до 20 годин без заміни елементів живлення. Прилад вимірює пройдену дистанцію, темп і частоту пульсу (опція). На зняття пристрою з руки і установку на велосипед буде потрібно всього кілька секунд. Обтічний дизайн і гнучкий ремінець забезпечують зручність носіння спортивного GPS-навігатора в будь-яких умовах. На досить великому дисплеї годин в робочому режимі можна користуватися трьома змінними екранами, що несуть свої блоки інформації. 1-ий екран: відображає загальний час тренування, пройдений маршрут і швидкість на заданому вами відрізку. 2-ий екран: відображає поточний пульс, витрата калорій. 3-ий екран: відображає функцію віртуального партнера.
Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM записує результати, отримані при заняттях різними видами спорту, в формат одного тренування, відзначаючи час переходу між різними дисциплінами і дозволяючи вам проаналізувати свої результати від моменту старту до фінішу. Прилад Forerunner 310XT HRM точно відстежує Ваше місце розташування з використанням супутникових даних GPS і реєструє пройдену дистанцію, темп, частоту пульсу. Годинники мають сучасними функціями і забезпечують швидкий пошук супутників і надійний прийом сигналів навіть біля високих будівель або під густими кронами дерев. Розробники годин заснували онлайн співтовариство Garmin Connect для можливості за допомогою безкоштовних інструментів проаналізувати дані ваших тренувань на професійному рівні.


Особливості годин:
- спортивні;
- компактні;
- багатофункціональні;
- для занять тріатлоном;
- великий дисплей;
- зручні великі клавіші;
- дисплей добре підсвічується;
- легко встановлюються на велосипед за допомогою спеціального тримача;
- не бояться води;
- водонепроникні на глибині до 50 метрів;
- обтічний дизайн;
- гнучкий ремінець;
- високочутливий GPS-приймач з функцією HotFix ™;
- можливість оновлення прошивки;
- датчик серцевого ритму;
- датчик обертання педалей;
- крокомір;
- автоматична синхронізація з комп'ютером;
- функція тренування з віртуальним партнером;
- автоматична зупинка таймера під час зупинки руху;
- автоматичний початок нового кола;
- чергування на екрані полів даних;
- можливість змінювати режим тренування натисненням кнопки;
- можливість створення свого режиму тренування;
- звукове / викидами-оповіщення;
- реєструють дані під час занять плаванням, велоспортом, бігом.

Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM - для плавання, велоспорту, бігу!

Характеристики:
Вбудований GPS модуль.
Бездротове підключення до додаткового датчика пульсу, крокоміру і датчику частоти обертання педалей.
Автоматична передача даних на комп'ютер за допомогою бездротової технології ANT + ™.
Розміри: 5,4х5,6х1,9 см.
Розмір дисплея: 3,3х2,0 см.
Роздільна здатність дисплея: 160х100 пікселів.
Вага: 72 р
Час роботи: 20 годин.
Водонепроникність: до 50 м.
У комплект входять: USB ANT Stick для з'єднання приладу з комп'ютером, зарядний пристрій з набором різних вилок, затиск для зарядки, коротка інструкція, керівництво користувача на диску і в книжечці російською мовою.

Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM купити по які завищеною вартістю 8 545 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити VIP подарки таких брендів, як наприклад: Garmin в каталозі Терра Спорт
Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ VIP подарунки

Давно планували зайнятися фігурою? Спортивні годинник Garmin Forerunner 310XT HRM буде Вашим першим кроком. В « VIP подарунки » знайдеться все, що Вам знадобиться. VIP подарунки здивує Вас своєю якістю. Подарунковий сертифікат Терраспорт 50, 100, 200, 500, 700 і 1000 грн , Подарунковий сертифікат Терраспорт 50, 100, 200, 500, 700 і 1000 грн і Подарунковий сертифікат Терраспорт 50, 100, 200, 500, 700 і 1000 грн від знаменитих світових виробників 2420 Ви зможете побачити в нашій категорії VIP подарунки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів VIP подарунки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн