Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим

КОД ТОВАРУ: 76612
  • Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим
  • Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим - Фото №2
  • Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим - Фото №3
Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим
Особливості годин: для бігу, оснащені кольоровим дисплеєм, зручні і прості у використанні, регульований міцний ремінець, можливість задавати перед попередження по частоті пульсу / темпу / інтервалах бігу, використовуються вібро і звукові сигнали, в пам'яті пристрою зберігаються підсумкові дані тренування, комплектується кабелем харчування. Ключові функції: GPS / вимір швидкості і відстані / вимір серцевого ритму. Робоча температура: від -20 градусів до +60 градусів. Вага: 40 г. водостійкості: 5 0 м (відповідно до стандарту ISO 2281). Батарея: акумуляторна. Колір: білий / фіолетовий, чорний / червоний.
Garmin
  • Спортивные часы Garmin Forerunner 220 белые с фиолетовым
  • Спортивные часы Garmin Forerunner 220 черные с красным
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
6 825 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 911 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
010-01147-11
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 оснащені кольоровим дисплеєм, завдяки якому ви зможете легко зчитувати дані. Крім того, пристрій забезпечує просте управління за допомогою кнопок. Міцний ремінець підійде для зап'ястя будь-якого розміру.
Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 дають можливість задавати попередження по частоті пульсу, темпу або інтервалах бігу / ходьби, дозволяючи вам тим самим утримувати показники в бажаному діапазоні. У Forerunner 220 використовуються вібро і звукові сигнали, які ви можете використовувати окремо або разом. Коли ваша пробіжка завершена і збережена в пам'яті пристрою, ви можете переглянути на екрані підсумкові дані тренування. Пристрій повідомить вам, встановили ви особистий рекорд. Можна встановити на ваш смартфон безкоштовний додаток Garmin Connect Mobile, завдяки якому годинник автоматично завантажують дані тренувального процесу в Garmin Connect - спеціально створене розробником онлайн спільнота, що дозволяє проаналізувати результат тренування на професійному рівні.


Особливості годин:
- для бігу;
- оснащені кольоровим дисплеєм;
- зручні і прості у використанні;
- регульований міцний ремінець;
- можливість задавати попередження по частоті пульсу / темпу / інтервалах бігу;
- використовуються вібро і звукові сигнали;
- в пам'яті пристрою зберігаються підсумкові дані тренування;
- комплектується кабелем живлення.

Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 - чудове поєднання стилю і якості!

Характеристики:
Ключові функції: GPS / вимір швидкості і відстані / вимір серцевого ритму.
Робоча температура: від -20 градусів до +60 градусів.
Вага: 40 г.
Водостійкість: 5 0 м (відповідно до стандарту ISO 2281).
Батарея: акумуляторна.
Колір: білий / фіолетовий.


Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим підібрати і купити за реальною ціною 6 825 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спортивные часы, пульсометры таких торгових марок, як наприклад: Garmin в електронному магазині Terra Sport
Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим - Фото №2 Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно хочете зайнятися фігурою? Спортивні годинник Garmin Forerunner 220 білі з фіолетовим допоможе почати легко. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » є все, що Вам знадобиться. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри обрадує Вас своєю надійністю. Годинники розумні дитячі SmartYou Q100 Dark Blue , Годинники розумні дитячі SmartYou Q100 Dark Blue і Годинники розумні дитячі SmartYou Q100 Dark Blue від кращих світових постачальників 843 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн