Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR білі з салатовим

КОД ТОВАРУ: 72172
  • Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR білі з салатовим
  • Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR білі з салатовим - Фото №2
Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR білі з салатовим
Особливості годин: легкі, зручні, пристрій годин оснащено сучасними функціями, функція створення складних інтервальних тренувань, відображають довжину пройденого маршруту, розрахунок витрачених калорій, водонепроникність, наявність високочутливого GPS, наявність високочутливого приймача, бездротової датчик пульсу, можливість настройки 5 зон частоти пульсу, можливість оновлення прошивки. Роздільна здатність дисплея: 52х32 пікселів. Тип батареї: акумуляторна літій-іонна. Час роботи: 3 тижні в економічному режимі / 8 годин в режимі тренування. Хронологія 1000 кіл. Розміри: 4,5х6,9х1,4 см. Розмір дисплея: 2,5х2,5 см. Роздільна здатність дисплея: 52х30 пікселів. Вага: 52 р Варіанти кольорів: білий / салатовий; чорний / бірюзовий (напис на ремінці і елементи оформлення дисплея - бірюзові); чорний / білий (напис на ремінці і елементи оформлення дисплея - білі).
Garmin
  • Спортивные часы Garmin Forerunner 210 HR белые с салатовым
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
6 267 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 837 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
010-00863-42
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR призначені для всіх, хто активно займається спортом, або звик тримати себе в формі. Цей годинник дуже зручні у використанні і гранично функціональні. Завдяки спортивному навігатора Forerunner 110, що використовує GPS-приймач, ви завжди будете точно знати пройдену відстань, його швидкість і темп, а також витрачені під час русі калорії. Розрахунок витрачених калорій проводиться на підставі даних про кількість скорочень серцевого м'яза в хвилину.
Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR володіють сучасними функціями і забезпечують швидкий пошук супутників і надійний прийом сигналів навіть біля високих будівель або під густими кронами дерев. У пам'яті пристрою зберігаються дані кожного забігу, дозволяючи вам ознайомитись з результатами за минулий тиждень або місяць. Ця модель годинника дозволяє записувати дані тренувань, які проводяться в закритих приміщеннях, але для цього потрібно прикріпити до кросівок електронний крокомір, який, використовуючи сучасний вимірювач прискорення, реєструє всі здійснені вами переміщення. Розробники годин заснували онлайн співтовариство Garmin Connect для можливості за допомогою безкоштовних інструментів проаналізувати дані ваших тренувань на професійному рівні.


Особливості годин:
- легкі;
- зручні;
- пристрій годин оснащено сучасними функціями;
- функція створення складних інтервальних тренувань;
- відображають довжину пройденого маршруту;
- розрахунок витрачених калорій;
- водонепроникність;
- наявність високочутливого GPS;
- наявність високочутливого приймача;
- бездротової датчик пульсу;
- можливість налаштування 5 зон частоти пульсу;
- можливість оновлення прошивки.


Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR - зручні, легкі, стильні!

Характеристики:
Роздільна здатність дисплея: 52х32 пікселів.
Вбудований GPS модуль.
Тип батареї: акумуляторна літій-іонна.
Час роботи: 3 тижні в економічному режимі / 8 годин в режимі тренування.
Хронологія 1000 кіл.
Розміри: 4,5х6,9х1,4 см.
Розмір дисплея: 2,5х2,5 см.
Роздільна здатність дисплея: 52х30 пікселів.
Вага: 52 р

Колір: білий / салатовий.

Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR білі з салатовим підібрати і купити за реальною ціною 6 267 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спортивные часы, пульсометры таких торгових марок, як наприклад: Garmin в електронному магазині Terra Sport
Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR білі з салатовим Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR білі з салатовим - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR білі з салатовим"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно хочете зайнятися фігурою? Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 HR білі з салатовим допоможе почати легко. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » є все, що Вам знадобиться. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри обрадує Вас своєю надійністю. Годинники розумні дитячі SmartYou Q100 Dark Blue , Годинники розумні дитячі SmartYou Q100 Dark Blue і Годинники розумні дитячі SmartYou Q100 Dark Blue від кращих світових постачальників 843 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн