Спортивні годинник для плавання Garmin Swim

КОД ТОВАРУ: 24818
  • Спортивні годинник для плавання Garmin Swim
Спортивні годинник для плавання Garmin Swim
Особливості годин: тонкий корпус, для зручності під час плавання, автоматичне розпізнавання стилю плавання, підрахунок більшості важливих параметрів тренування, працює в басейнах від 20 м.
Garmin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 725 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 497 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
010-01004-00
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивні годинник для плавання Garmin Swim - дозволять Вам повністю зосередитися на тренуванні і забути про підрахунки кіл, дистанції та інших параметрів в розумі. Цей годинник здатні автоматично визначати Ваш стиль плавання і після цього фіксувати: довжину, гребки, темп, дистанцію і багато іншого. Всього лише кілька разів клацнувши кнопок Ви зможете включити хронометраж інтервалів і записувати тренування. Також ці години здатні вираховувати коефіцієнт Swolf (сума часу проходження дистанції і кількості гребків), що допоможе спортсменам будь-якого рівня оцінити свою ефективність плавання.
Спортивні годинник для плавання Garmin Swim можуть використовуватися, як звичайний годинник поза тренуваннями, і при цьому вони будуть показувати під часом - дистанцію, яку Ви пропливли за тиждень.
За допомогою бездротової технології ANT + ™ у Вас з'явиться можливість зберігати свої досягнення з сервісом Garmin Connect ™, а також порівнювати їх з показниками інших користувачів сервісу.

Особливості годин:
- тонкий корпус, для зручності під час плавання;
- автоматичне розпізнавання стилю плавання;
- підрахунок більшості важливих параметрів тренування;
- працює в басейнах від 20 м.

Спортивні годинник для плавання Garmin Swim - перестаньте вважати кола, залиште це Garmin!

Характеристики:
Розміри:
ДxВxШ: 4.8 x 1.3 x 4.4 см.
Розмір дисплея: ДxВ: роздільна здатність дисплея: 55 x 31 пікселів.
Тип батареї: CR2032 (user replaceable).
Час роботи: 1 рік.
Водонепроникність: так (50 метрів).

Вага: 40 г.

Виробник: Garmin.
Компанія Garmin вийшла на ринок GPS пристроїв і ехолотів ще в 1989 році. До цього моменту, компанія визнана одним з кращих виробників пристроїв даного роду, а в 2008 році компанія Garmin була визнана першим в світі виробником персональних навігаційних систем, з часткою ринку більше 30%. Основною запорукою такого успіху є незмінна якість продукції та максимальна націленість на покупця.


Спортивні годинник для плавання Garmin Swim купити за вигідною ціною 3 725 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные часы, пульсометры таких торгових марок, як наприклад: Garmin в онлайн каталозі Терра Спорт
Спортивні годинник для плавання Garmin Swim

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спортивні годинник для плавання Garmin Swim"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно мрієте зайнятися спортом? Спортивні годинник для плавання Garmin Swim буде Вашим першим кроком. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » є все, що необхідно спортсмену. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри здивує Вас своєю якістю. Фітнес-трекер SmartYou X1 Blue , Фітнес-трекер SmartYou X1 Blue і Фітнес-трекер SmartYou X1 Blue від знаменитих світових виробників 843 Ви знайдете в нашому розділі Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн