Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom

КОД ТОВАРУ: 151531
  • Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom
  • Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom - Фото №2
  • Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom - Фото №3
Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom
Тип: спортивна. Матеріал: термопластичний поліуретан. Обсяг: 500 мл. Температура использованья: -20 ° C до +60 ° C. Вага: 55 грам. Особливості: м'яка і легка фляга; для напоїв або води; поміщається в кишені; герметичні шви; пластикова основа; спортивний силіконовий носик-поїльник блокується після кожного ковтка; не містить бісфенол А і PVC.
Laken
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
551 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
0,50
АРТИКУЛ
RF50P
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фляга Laken Sport bottle TPU 0,5L w / bottom - призначена для використання під час бігу, їзди на велосипеді, катання на лижах або скелелазіння, відмінно підходить для кишені біговій або лижної куртки. Легка, гнучка, складна і легко переноситься (включає силіконовий ремінець). Легко чиститься, дуже міцна.

особливості:
- м'яка і легка фляга;
- для напоїв або води;
- поміщається в кишені;
- герметичні шви;
- пластикова основа;
- спортивний силіконовий носик-поїльник блокується після кожного ковтка;
- не містить бісфенол А і PVC.

Характеристики:
Тип: спортивна;
Матеріал: термопластичний поліуретан;
Обсяг: 500 мл;
Температура использованья: -20 ° C до +60 ° C;
Вага: 55 грам.

Виробник: Laken (Іспанія).
Знаменита іспанська компанія Laken понад сто років на ринку тари та ємностей для харчових продуктів. Ніяких сумнівів в якості сировини для виробництва фляг, термосів, термосумок не може бути, завдяки багаторічній репутації. Приємно користуватися продукцією Laken, тому що всі деталі продумані і враховані, все для комфортного і максимально зручного використання.



Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom вибрати за доступною вартості 551 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Фляги таких брендів, як наприклад: Laken в каталозі магазина Terrasport
Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom - Фото №2 Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Фляги

Давно хотіли зайнятися спортом? Фляга Laken Sport bottle TPU 500 мл w / bottom - це Ваш перший крок. В « Фляги » є все, що знадобиться спортсмену. Фляги здивує Вас своєю оригінальністю. Фляга Highlander Hydrator Water Bottle 850 ml Grey , Фляга Highlander Hydrator Water Bottle 850 ml Grey і Фляга Highlander Hydrator Water Bottle 850 ml Grey від кращих світових виробників 1090 Ви можете знайти в нашій категорії Фляги . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Фляги . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн