Спецпрепаратом (предтренировочний комплекс) Nutrend Compress NO Gel (60 г)

КОД ТОВАРУ: 76123
  • Спецпрепаратом (предтренировочний комплекс) Nutrend Compress NO Gel (60 г)
  • Спецпрепаратом (предтренировочний комплекс) Nutrend Compress NO Gel (60 г) - Фото №2
Спецпрепаратом (предтренировочний комплекс) Nutrend Compress NO Gel (60 г)
Особливості спрецпрепарата: препарат для прискорення відновлення, підсилює приплив крові в м'язи, ефективно розширює судини, сприяє покращенню інтенсивності тренувань, містить активні елементи, що підтримують вироблення оксиду азоту / захищають і відновлюють м'язові волокна. Активні компоненти: L-аргінін, AAKG / Vinitrox ® (суміш поліфенолів) / PeptoPro ®, BCAA в оптимальному співвідношенні 2: 1: 1 Упаковка: 10штх60 г. Енергетична цінність 60 г продукту: 41 ккал.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
55 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
01438
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спецпрепаратом Nutrend Compress NO Gel (60 г) призначений для підвищення інтенсивності тренувань. Препарат рекомендується приймати за 45 хвилин до фізичної активності і не більше 2 разів на день.
Спецпрепаратом Nutrend Compress NO Gel (60 г) містить активні елементи, які посилюють приплив крові в м'язи і ефективно розширюють судини. У його склад входить L-аргінін, що сприяє утворенню оксиду азоту (NO) і бере участь в розширенні і розслабленні кровоносних судин. Цей ефект посилюється завдяки присутності в препараті екстракту Vinitrox ® - суміші активних поліфенолів. PeptoPro ®, BCAA в оптимальному співвідношенні 2: 1: 1 - захищають і відновлюють м'язові волокна.

Особливості спрецпрепарата:
- препарат для прискорення відновлення;
- підсилює приплив крові в м'язи;
- ефективно розширює судини;
- сприяє поліпшенню інтенсивності тренувань;
- містить активні елементи, що підтримують вироблення оксиду азоту / захищають і відновлюють м'язові волокна.

Спецпрепаратом Nutrend Compress NO Gel (60 г) - для інтенсивних тренувань!

Характеристики:
Активні компоненти:
L-аргінін, AAKG / Vinitrox ® (суміш поліфенолів) / PeptoPro ®, BCAA в оптимальному співвідношенні 2: 1: 1.
Енергетична цінність 60 г продукту: 41 ккал.


Виробник: Nutrend (Чехія).
Протягом багатьох років успішної роботи компанія Nutrend заслужила репутацію провідного виробника і зайняла лідируючу позицію на чеському ринку спортивного харчування. Високоефективні і в той же час абсолютно легальні складові компоненти продукції цієї компанії сертифіковані антидопінговим комітетом Чеської Республіки, а також схвалені Міністерствами охорони здоров'я Чехії, України та інших країн.


Спецпрепаратом (предтренировочний комплекс) Nutrend Compress NO Gel (60 г) купити по реально виправданою вартості 55 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спецпрепараты таких брендів, як наприклад: Nutrend в інтернет каталозі Терраспорт
Спецпрепаратом (предтренировочний комплекс) Nutrend Compress NO Gel (60 г) Спецпрепаратом (предтренировочний комплекс) Nutrend Compress NO Gel (60 г) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спецпрепаратом (предтренировочний комплекс) Nutrend Compress NO Gel (60 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Спецпрепаратом (предтренировочний комплекс) Nutrend Compress NO Gel (60 г) допоможе досягти мети. В « Спецпрепаратом » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спецпрепаратом порадує Вас високою якістю. Спецпрепаратом Now Omega 3, 200 капсул * 1000 мг , Спецпрепаратом Now Omega 3, 200 капсул * 1000 мг і Спецпрепаратом Now Omega 3, 200 капсул * 1000 мг від кращих світових брендів 501 Ви побачите в нашій категорії Спецпрепаратом . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спецпрепаратом . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн