Вкладиш для спального мішка Champion (А00254)

КОД ТОВАРУ: 275765
  • Вкладиш для спального мішка Champion (А00254)
Вкладиш для спального мішка Champion (А00254)
Спальний мішок (вкладиш для спальника) Champion флісовий, колір койот - використовується в якості вкладиша в спальний мішок для додаткового утеплення (вкладиш є додатковим шаром повітря, тим самим додаючи тепло) Спальний мішок (вкладиш для спальника) Champion флісовий, колір койот - використовується в як вкладиша в спальний мішок для додаткового утеплення (вкладиш є додатковим шаром повітря, тим самим додаючи тепло), або для захисту внутрішньої сторони спального мішка від забруднення, якщо ви лягаєте в нього в верхньому одязі та взутті. Його використовують в якості постільної білизни на природі. Вкладиш відмінно пропускає повітря і регулює теплообмін. Після повернення з походу додому, вкладиш виймається з спальника і стирається в пральній машині. Таким чином кількість прань самого спальника за час його експлуатації зводиться до мінімуму. У теплі пори року вкладиш може використовуватися окремо від спальника, спати в ньому комфортно і просторо. Характеристики: матеріал фліс двосторонній, антипилинг 270г \ м2. Розмір виробу в розгорнутому вигляді: довжина 195см + капюшон 30см. Розмір в упакованому вигляді: 26см * 22см. Вага: 1100 г, колір - Койот. Виробництво: Україна. Склад: 100% ПЕ.
Champion
КУПИТИ
ЦІНА:
808 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 108 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
A00254
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спальний мішок (вкладиш для спальника) Champion флісовий, колір койот - використовується в якості вкладиша в спальний мішок для додаткового утеплення (вкладиш є додатковим шаром повітря, тим самим додаючи тепло) Спальний мішок (вкладиш для спальника) Champion флісовий, колір койот - використовується в як вкладиша в спальний мішок для додаткового утеплення (вкладиш є додатковим шаром повітря, тим самим додаючи тепло), або для захисту внутрішньої сторони спального мішка від забруднення, якщо ви лягаєте в нього в верхньому одязі та взутті. Його використовують в якості постільної білизни на природі. Вкладиш відмінно пропускає повітря і регулює теплообмін. Після повернення з походу додому, вкладиш виймається з спальника і стирається в пральній машині. Таким чином кількість прань самого спальника за час його експлуатації зводиться до мінімуму. У теплі пори року вкладиш може використовуватися окремо від спальника, спати в ньому комфортно і просторо.

Характеристики:

  • Матеріал фліс двосторонній, антипилинг 270г \ м2
  • Розмір виробу в розгорнутому вигляді: довжина 195см + капюшон 30см
  • Розмір в упакованому вигляді: 26см * 22см
  • Вага: 1100 г
  • Колір - Койот
  • Склад: 100% ПЕ

Виробник: Champion (Україна).


Вкладиш для спального мішка Champion (А00254) купити за вигідною ціною 808 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Champion в інтернет-магазині Терраспорт
Вкладиш для спального мішка Champion (А00254)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вкладиш для спального мішка Champion (А00254)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Вкладиш для спального мішка Champion (А00254) буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 , Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 і Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн