Спальний мішок-ковдра Red Point Manta Left

КОД ТОВАРУ: 79012
  • Спальний мішок-ковдра Red Point Manta Left
Спальний мішок-ковдра Red Point Manta Left
Особливості ковдри: блискавка зліва, можливість зшивання з більш широким спальником Roomy, комфортне, дихаючий матеріал, додатково утеплений підголівник, блискавка збоку і знизу, замок-блискавка YKK. Сезон: весна / літо. Розмір: 2,2x8,5 м. Зовнішній матеріал: 100% Polyester; 50D 300T. Утеплювач: 100% Polyester Hollow Fiber 150 g / m (1 LAYER). Внутрішній матеріал: Poly / cotton 96x72. Температурний режим: + 25 / + 13 / + 8 / -2. Вага: 1,3 кг.
RedPoint
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 959 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 262 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
річний
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
13
Вага, кг
1,30
Довжина, см
220
Ширина, см
85
АРТИКУЛ
4823082700219
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спальний мішок-ковдра Red Point Manta Left розрахований на весняно-літній період. Рекомендована максимальна температура його використання: +25 С, мінімальна: -2 С. Спальник пошитий з матеріалів добре пропускають повітря і забезпечують тілу комфортний мікроклімат. Величезне зручність спальника полягає в тому, що він легко перетворюється в велику ковдру, а при необхідності зшивати або з точно таким же спальником, або з більш широкої моделлю Roomy.


Спальний мішок-ковдра Red Point Manta Left оснащений двома блискавками - збоку і знизу, що робить його розщібання більш простим і зручним. Відома своєю якістю замок-блискавка YKK відрізняється надійністю і зручністю. Цей симпатичний спальник в складеному вигляді займає небагато місця і легко вкладається в рюкзак.

Особливості ковдри:
- блискавка зліва;
- можливість зшивання з більш широким спальником Roomy;
- комфортне;
- дихаючий матеріал;
- додатково утеплений підголівник;
- блискавка збоку і знизу;
- замок-блискавка YKK.

Спальний мішок-ковдра Red Point Manta Left - забезпечить комфортний сон!

Характеристики:
Сезон: весна / літо.
Розмір: 2,2x8,5 м.
Зовнішній матеріал: 100% Polyester; 50D 300T.
Утеплювач: 100% Polyester Hollow Fiber 150 g / m (1 LAYER).
Внутрішній матеріал: Poly / cotton 96x72.
Температурний режим: + 25 / + 13 / + 8 / -2.
Вага: 1,3 кг.

Виробник: Red Point (Україна).

Red Point - новий бренд товарів для туризму та активного відпочинку. У розробці асортименту Red Point брали участь провідні фахівці в галузі туризму та альпінізму. Разом вони вибрали і протестували матеріали і фурнітуру від провідних виробників, продумали кожну деталь. У виробництві товарів Red Point використовується фірмова фурнітура та блискавки найбільшого світового виробника YKK. Для виготовлення наметів застосовуються тільки алюмінієві каркаси, а всі наші спальники пройшли тестування за стандартом EN 13537. Red Point починає свій шлях з якості. Попереду - розширення асортименту і нові цікаві рішення. Незмінним залишиться одне - висока якість і надійність нашої продукції.


Спальний мішок-ковдра Red Point Manta Left підібрати і купити за реальною ціною 1 959 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: RedPoint в електронному магазині Terra Sport
Спальний мішок-ковдра Red Point Manta Left

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спальний мішок-ковдра Red Point Manta Left"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно хочете зайнятися фігурою? Спальний мішок-ковдра Red Point Manta Left допоможе почати легко. В « Спальні мішки » є все, що Вам знадобиться. Спальні мішки обрадує Вас своєю надійністю. Мішок спальний (спальник) "Кокон" SY-068 синій , Мішок спальний (спальник) "Кокон" SY-068 синій і Мішок спальний (спальник) "Кокон" SY-068 синій від кращих світових постачальників 1155 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спальні мішки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн