Спальний мішок (спальник) Caribee Firestone / 0 ° C Mountain Ash (Right) (925987)

КОД ТОВАРУ: 269331
  • Спальний мішок (спальник) Caribee Firestone / 0 ° C Mountain Ash (Right) (925987)
Спальний мішок (спальник) Caribee Firestone / 0 ° C Mountain Ash (Right) (925987)
Зручний спальний мішок серії Firestone від Caribee стане відмінним вибором для любителів туристичних походів, рибалок, мисливців або просто цінителів відпочинку на природі. Даної моделі характерна продумана, конструкція ковдри. Зручне простір для ніг, приємна на дотик м'яка, дихаюча бавовняна тканина усередині спальника, неодмінно подбають про ваш комфортний відпочинок. При необхідності спальники можна состегнуть в один просторий двоспальний мішок. Технічні характеристики: Тип: ковдру Температура комфорту, ° C: 0 Вага, г 1800 Розмір, см: 230? 85? 85 Розмір в упакованому вигляді, см: 40? 28? 28 Матеріал зовнішній: Нейлон - еластичний, міцний, добре зберігає температуру, влагоустойчив, дихаючий. Матеріал внутрішній: Бавовняна тканина - м'яка, еластична, міцна, приємна до тіла дихаюча тканина Наповнювач: Tech-Loft hollowfibre / щільність 300 г / м2 два шари. Блискавка: права, двостороння з фіксатором від довільного розстібання Колір коричневий особливості: Стяжной шнур на капюшоні Вшита стропа для захисту від защемлення блискавки Можливість состёгівать два спальника в один великий двоспальний Утеплювальний борт для запобігання проникнення холодного повітря через блискавку Внутрішня кишеня для дрібниць на липучці Петлі для сушки і зберігання в підвішеному стані Пакувальний чохол для транспортування Особливості догляду, прання і зберігання: Рекомендується ручне Стріка або машинне прання в делікатному режимі, при температурі води не вище 40 ° C з використанням засобів для делікатного прання. Спальний мішок під час зберігання повинен знаходитися в сухому стані. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів і піддає їх руйнування. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого обсягу при температурі не вище 25 ° C, при кімнатній температурі в добре вентильованих приміщеннях або на вулиці в місцях, де немає прямого сонячного випромінювання, підвісивши спальник за петлі. Перед сушінням бажано струсити і розправити спальний мішок. Не допускається сушка біля джерел відкритого тепла і нагрівальних приладів (багаття, пальники, печі, обігрівачі, батареї). Коли спальний мішок не використовується протягом тривалого часу, рекомендується зберігати його в розправленому підвішеному стані. Складений або скручений спальний мішок втрачає свої водозахисні і термоізоляційні властивості в процесі тривалого зберігання в складеному стані. Протягом короткого часу спальник без проблем може перебувати в компресійному мішку, не втрачаючи своїх властивостей. Чи не скручуйте і не складайте спальник при упаковці в компресійний мішок, намагайтеся наповнювати компресійний мішок спальником хаотично. Під час походу намагайтеся не затягувати компресійні ремені чохла дуже туго. Комплектація: Спальний мішок чохол Виробник: Caribee (Australia) Термін гарантії: 1 року
Caribee
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 596 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 213 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Сезонність 
весняний, осінній
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
0
Вага, кг
1,80
Довжина, см
230
Ширина, см
85
АРТИКУЛ
925987
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Зручний спальний мішок серії Firestone від Caribee стане відмінним вибором для любителів туристичних походів, рибалок, мисливців або просто цінителів відпочинку на природі. Даної моделі характерна продумана, конструкція ковдри. Зручне простір для ніг, приємна на дотик м'яка, дихаюча бавовняна тканина усередині спальника, неодмінно подбають про ваш комфортний відпочинок. При необхідності спальники можна состегнуть в один просторий двоспальний мішок.

Технічні характеристики:

  • Тип: ковдру
  • Температура комфорту, ° C: 0
  • Вага, г 1800
  • Розмір, см: 230х85х85
  • Розмір в упакованому вигляді, см: 40х28х28
  • Матеріал зовнішній: Нейлон - еластичний, міцний, добре зберігає температуру, влагоустойчив, дихаючий.
  • Матеріал внутрішній: Бавовняна тканина - м'яка, еластична, міцна, приємна до тіла дихаюча тканина
  • Наповнювач: Tech-Loft hollowfibre / щільність 300 г / м2 два шари.
  • Блискавка: права, двостороння з фіксатором від довільного розстібання
  • Колір коричневий

особливості:

  • Стяжной шнур на капюшоні
  • Вшита стропа для захисту від защемлення блискавки
  • Можливість состёгівать два спальника в один великий двоспальний
  • Утеплювальний борт для запобігання проникнення холодного повітря через блискавку
  • Внутрішня кишеня для дрібниць на липучці
  • Петлі для сушки і зберігання в підвішеному стані
  • Пакувальний чохол для транспортування

Особливості догляду, прання і зберігання:

  • Рекомендується ручне Стріка або машинне прання в делікатному режимі, при температурі води не вище 40 ° C з використанням засобів для делікатного прання.
  • Спальний мішок під час зберігання повинен знаходитися в сухому стані. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів і піддає їх руйнування. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого обсягу при температурі не вище 25 ° C, при кімнатній температурі в добре вентильованих приміщеннях або на вулиці в місцях, де немає прямого сонячного випромінювання, підвісивши спальник за петлі. Перед сушінням бажано струсити і розправити спальний мішок. Не допускається сушка біля джерел відкритого тепла і нагрівальних приладів (багаття, пальники, печі, обігрівачі, батареї).
  • Коли спальний мішок не використовується протягом тривалого часу, рекомендується зберігати його в розправленому підвішеному стані. Складений або скручений спальний мішок втрачає свої водозахисні і термоізоляційні властивості в процесі тривалого зберігання в складеному стані. Протягом короткого часу спальник без проблем може перебувати в компресійному мішку, не втрачаючи своїх властивостей. Чи не скручуйте і не складайте спальник при упаковці в компресійний мішок, намагайтеся наповнювати компресійний мішок спальником хаотично. Під час походу намагайтеся не затягувати компресійні ремені чохла дуже туго.

Комплектація:

  • Спальний мішок
  • чохол

Виробник: Caribee (Australia)


Спальний мішок (спальник) Caribee Firestone / 0 ° C Mountain Ash (Right) (925987) вибрати за доступною вартості 1 596 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Caribee в каталозі магазина Terrasport
Спальний мішок (спальник) Caribee Firestone / 0 ° C Mountain Ash (Right) (925987)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спальний мішок (спальник) Caribee Firestone / 0 ° C Mountain Ash (Right) (925987)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно хотіли зайнятися спортом? Спальний мішок (спальник) Caribee Firestone / 0 ° C Mountain Ash (Right) (925987) - це Ваш перший крок. В « Спальні мішки » є все, що знадобиться спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю оригінальністю. Мішок спальний (спальник) SportVida -3 ...+ 21°CL чорний, 190x75 см (SV-CC0069) , Мішок спальний (спальник) SportVida -3 ...+ 21°CL чорний, 190x75 см (SV-CC0069) і Мішок спальний (спальник) SportVida -3 ...+ 21°CL чорний, 190x75 см (SV-CC0069) від кращих світових виробників 1155 Ви можете знайти в нашій категорії Спальні мішки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Спальні мішки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн