Іграшка розвиваюча Bino "Bella Florina" 84154

КОД ТОВАРУ: 154635
  • Іграшка розвиваюча Bino "Bella Florina" 84154
Іграшка розвиваюча Bino
Тип: розвиваюча іграшка. Вид: сортер. Вік: від 1,5 років. Матеріал: дерево. Кількість елементів: 16. Особливості іграшки: для розвитку моторики; виконана з натурального дерева; покриття з фарби не містить шкідливих речовин; вивчення геометричних форм, кольорів; удосконалює моторику, координацію, пам'ять, увага, мислення, логіку; зручна коробочка; яскравий, оригінальний дизайн.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
630 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 84 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Кубики
АРТИКУЛ
84154
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка розвиваюча Bino "Bella Florina" 84154 призначена для дітей від півтора років. Виготовлена з натуральних, безпечних матеріалів, має покриття, яке не містить шкідливих для організму домішок. Сортер представлений у вигляді коробочки з кришкою, на якій є отвори різних форм. Дитині необхідно знайти предмет, який відповідає отвору і створити гарну картинку із зображенням тюльпанове, метелики, сонечка, грибочки і равлики.

Особливості гри:

- для розвитку моторики;

- виконана з натурального дерева;

- покриття з фарби не містить шкідливих речовин;

- вивчення геометричних форм, кольорів;

- удосконалює моторику, координацію, пам'ять, увага, мислення, логіку;

- зручна коробочка;

- яскравий, оригінальний дизайн.

Характеристики:

Тип: розвиваюча іграшка;

Вид: сортер;

Вік: від 1,5 років;

Матеріал: дерево;

Кількість елементів: 16.

Виробник: Bino (Німеччина).

Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.


Іграшка розвиваюча Bino "Bella Florina" 84154 купити за вигідною ціною 630 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Развивающие игрушки таких торгових марок, як наприклад: Bino в інтернет-магазині Терраспорт
Іграшка розвиваюча Bino "Bella Florina" 84154

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка розвиваюча Bino "Bella Florina" 84154"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно мрієте зайнятися спортом? Іграшка розвиваюча Bino "Bella Florina" 84154 буде Вашим першим кроком. В « Розвиваючі іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Розвиваючі іграшки здивує Вас своєю якістю. Набір «Дивись і говори» Melissa & Doug , Набір «Дивись і говори» Melissa & Doug і Набір «Дивись і говори» Melissa & Doug від знаменитих світових виробників 2001 Ви знайдете в нашому розділі Розвиваючі іграшки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Розвиваючі іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн