Сокира туристична Tramp, 45 см (UTRA-180)

КОД ТОВАРУ: 536663
  • Сокира туристична Tramp, 45 см (UTRA-180)
  • Сокира туристична Tramp, 45 см (UTRA-180) - Фото №2
Сокира туристична Tramp, 45 см (UTRA-180)
Сокира Tramp TRA-180 - універсальна модель як для туристів, мисливців і рибалок, так і для теслярів, будівельників, власників дач і заміських будинків, а так само всіх хто пов`язаний з лісовим господарством. Призначений для рубки дерев, заготівлі дров, столярних, теслярських і різних будівельних робіт. Відмінно поміщається в багажнику автомобіля або моторному човні. Лезо має тонкий, широкий край, кут заточування ріжучої кромки 30 ° Обух (лезо) сокири виконано з карбонової сталі з антифрикційним PTFE (тефлон) покриттям, яке підвищує продуктивність рубки, і забезпечує тривалий захист сокири від корозії. Клинчасте лезо дозволяє простіше виймати сокиру з поліна при кілку дров. Полегшене топорище з міцного посиленого скловолокном поліаміду практично нереально зламати, не боїться вогкості, холоду або спеки. Рукоять покрита вставками з термопластичної гуми, які забезпечують комфортний і надійний захват, закруглена форма внизу ручки не дає сокири вислизнути з руки в момент удару. Сокира укомплектований пластиковим захисним чохлом з фіксатором для зручного транспортування і зберігання.Особливості:Лезо зафіксовано в топорище і не зірветься навіть при інтенсивній роботі.Полегшене топорище з армованого скловолокном поліамідуВставки в рукоять з матеріалу TPE (термопластичная гума) забезпечує міцний захоплення.Лезо з карбонової стали легко точиться і має максимальну довговічністьPTFE- покриття (тефлон) леза знижує тертя при вході сокири в деревину на 30%, що збільшує продуктивність рубки і надійно захищає сокиру від корозії.Оптимальний баланс центру ваги забезпечує максимальну силу ударуБезпечний транспортний чохол з посиленим замком контрастного кольору.Характеристики:Тип: Сокира туристичнаВага: 950 грам грамРозміри: Довжина 45 см, ширина 13 смМатеріал: Карбонова сталь з PTFE покриттям, склопластик TPR
Tramp
КУПИТИ
ЦІНА:
1 218 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 163 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
UTRA-180
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сокира Tramp TRA-180 - універсальна модель як для туристів, мисливців і рибалок, так і для теслярів, будівельників, власників дач і заміських будинків, а так само всіх хто пов`язаний з лісовим господарством. Призначений для рубки дерев, заготівлі дров, столярних, теслярських і різних будівельних робіт. Відмінно поміщається в багажнику автомобіля або моторному човні. Лезо має тонкий, широкий край, кут заточування ріжучої кромки 30 ° Обух (лезо) сокири виконано з карбонової сталі з антифрикційним PTFE (тефлон) покриттям, яке підвищує продуктивність рубки, і забезпечує тривалий захист сокири від корозії. Клинчасте лезо дозволяє простіше виймати сокиру з поліна при кілку дров.


Полегшене топорище з міцного посиленого скловолокном поліаміду практично нереально зламати, не боїться вогкості, холоду або спеки. Рукоять покрита вставками з термопластичної гуми, які забезпечують комфортний і надійний захват, закруглена форма внизу ручки не дає сокири вислизнути з руки в момент удару.


Сокира укомплектований пластиковим захисним чохлом з фіксатором для зручного транспортування і зберігання.

Особливості:

  • Лезо зафіксовано в топорище і не зірветься навіть при інтенсивній роботі.
  • Полегшене топорище з армованого скловолокном поліаміду
  • Вставки в рукоять з матеріалу TPE (термопластичная гума) забезпечує міцний захоплення.
  • Лезо з карбонової стали легко точиться і має максимальну довговічність
  • PTFE- покриття (тефлон) леза знижує тертя при вході сокири в деревину на 30%, що збільшує продуктивність рубки і надійно захищає сокиру від корозії.
  • Оптимальний баланс центру ваги забезпечує максимальну силу удару
  • Безпечний транспортний чохол з посиленим замком контрастного кольору.

    Характеристики:
  • Тип: Сокира туристична
  • Вага: 950 грам грам
  • Розміри: Довжина 45 см, ширина 13 см
  • Матеріал: Карбонова сталь з PTFE покриттям, склопластик TPR

Сокира туристична Tramp, 45 см (UTRA-180) купити по реально виправданою вартості 1 218 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Топоры таких брендів, як наприклад: Tramp в інтернет каталозі Терраспорт
Сокира туристична Tramp, 45 см (UTRA-180) Сокира туристична Tramp, 45 см (UTRA-180) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сокира туристична Tramp, 45 см (UTRA-180)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сокири

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Сокира туристична Tramp, 45 см (UTRA-180) допоможе досягти мети. В « Сокири » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Сокири порадує Вас високою якістю. Сокира універсальний Fiskars X7 XS (121423) , Сокира універсальний Fiskars X7 XS (121423) і Сокира універсальний Fiskars X7 XS (121423) від кращих світових брендів 3824 Ви побачите в нашій категорії Сокири . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Сокири . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн