Мастило для ланцюга Finish Line Cross Country Wet Lube LUB-26-4 19,3 мл

КОД ТОВАРУ: 129533
  • Мастило для ланцюга Finish Line Cross Country Wet Lube LUB-26-4 19,3 мл
Мастило для ланцюга Finish Line Cross Country Wet Lube LUB-26-4 19,3 мл
Тип мастила: на полімерній основі. Обсяг: 19,3 мл.
Finish Line
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
АРТИКУЛ
LUB-26-47
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мастило для ланцюга Finish Line Cross Country Wet Lube LUB-26-47 для вологих погодних умов використовується для захисту велосипедної ланцюга, деталей трансмісії, підшипників, втулок від впливу бруду, снігу, дощу. Запобігає руйнівній тертя механізмів. Слід уникати потрапляння мастила на гальмівну систему. Яскраво виражені вологовідштовхувальні і грязеотталкивающие властивості дозволяють використовувати її в екстремальних погодних умовах.
Мастило для ланцюга Finish Line Cross Country Wet Lube LUB-26-47 для вологих погодних умов виготовлена на основі полімерів, що утворюють на деталях надійний захисний шар, що перешкоджають їх швидкого зносу і руйнівному тертю. Міститься в ергономічної, зручної для використання плоскої пластиковій пляшці. Обсяг: 19,3 мл.

Особливості мастила:
- використовується для змащення велосипедної трансмісії;
- захищає елементи трансмісії від впливу від бруду, снігу, дощу;
- забезпечує плавну безшумну роботу трансмісії;
- утворює надійний захисний шар на поверхні деталей;
- виготовлена на полімерній основі;
- міститься в ергономічній плоскою пляшці (обсяг 19,3 мл).

Характеристики:
Тип мастила: на полімерній основі.
Обсяг: 19,3 мл.

Виробник: Finish Line (США).
Finish Line - відомий виробник різних типів мастила, використовуваної для захисту велосипедної трансмісії в сухих погодних умовах / в екстремальних умовах / від корозійних процесів / від руйнівного тертя. Мастила Finish Line виготовляються на парафінової або тефлоновим основі. Випускаються в зручних для використання ємностях - пластикових плоских пляшках або балонах (аерозолі).





Мастило для ланцюга Finish Line Cross Country Wet Lube LUB-26-4 19,3 мл купити по реально виправданою вартості 0 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Средства для ухода за велосипедами таких брендів, як наприклад: Finish Line в інтернет каталозі Терраспорт
Мастило для ланцюга Finish Line Cross Country Wet Lube LUB-26-4 19,3 мл

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мастило для ланцюга Finish Line Cross Country Wet Lube LUB-26-4 19,3 мл"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Мастило для ланцюга Finish Line Cross Country Wet Lube LUB-26-4 19,3 мл допоможе досягти мети. В « Засоби для догляду за велосипедами » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Засоби для догляду за велосипедами порадує Вас високою якістю. Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49 , Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49 і Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49 від кращих світових брендів 6695 Ви побачите в нашій категорії Засоби для догляду за велосипедами . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Засоби для догляду за велосипедами . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн