Мастило велосипедна керамічна Finish Line LUB-32-18

КОД ТОВАРУ: 129523
  • Мастило велосипедна керамічна Finish Line LUB-32-18
Мастило велосипедна керамічна Finish Line LUB-32-18
Тип: мастило; Об `єм: 475 грам; Особливості: інноваційна технологія створення;   справляється з іржею навіть в контакті з солоною водою;   надійний виробник.
Finish Line
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 998 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 267 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
LUB-32-18
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мастило Finish line густа керамічна   виготовлена по всіх технологічних інновацій. Застосовується для підшипників і втулок велосипеда.   До складу входять керамічні частинки, синтетичні масла,   а також фтор-полімерні добавки. Допомагає вберегти велосипед від іржі і корозії.

 

особливості:

- Інноваційна технологія створення;

- Чи справляється з іржею навіть в контакті з солоною водою;

- Надійний виробник.

 

Характеристики:

Тип: Мастило;

Об `єм:   475 грам.

 

Виробник: Finish Line (США)

Вектором руху фірми Finish Line є виготовлення якісних мастильних матеріалів для велосипедів.   Компанія вийшла з Mobil Corporation, вирішивши зробити фурор в світі двоколісного транспорту. Зараз, разом з Finish Line можна значно поліпшити характеристики вашого велосипеда, зробивши їзду ще більш приємною і надійною.


Мастило велосипедна керамічна Finish Line LUB-32-18 купити по реально виправданою вартості 1 998 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Средства для ухода за велосипедами таких брендів, як наприклад: Finish Line в інтернет каталозі Терраспорт
Мастило велосипедна керамічна Finish Line LUB-32-18

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мастило велосипедна керамічна Finish Line LUB-32-18"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Засоби для догляду за велосипедами

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Мастило велосипедна керамічна Finish Line LUB-32-18 допоможе досягти мети. В « Засоби для догляду за велосипедами » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Засоби для догляду за велосипедами порадує Вас високою якістю. Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49 , Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49 і Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49 від кращих світових брендів 6695 Ви побачите в нашій категорії Засоби для догляду за велосипедами . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Засоби для догляду за велосипедами . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн