Мастило для бігових доріжок JKexer

КОД ТОВАРУ: 76125
  • Мастило для бігових доріжок JKexer
Мастило для бігових доріжок JKexer
Особливості мастила: розроблена для бігових доріжок JKexer, підходить для більшості бігових доріжок інших виробників, для змазування деки через кожні 20-30 годин роботи бігової доріжки, сприяє збільшенню терміну експлуатації бігової доріжки. Обсяг: 200 мл. Склад: силікон. Комплектація: насадка і трубка. Довжина трубки: 35 см.
JKexer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
JK200
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мастило для бігових доріжок JKexer, що складається з 100% силікону, була спеціально розроблена для всіх бігових доріжок JKexer, але, разом з тим, вона підходить і для більшості бігових доріжок інших виробників.
Мастило для бігових доріжок JKexer попереджає пошкодження деки і збільшує термін її експлуатації. Виробником рекомендується наносити трохи силікону на поверхню деки після перших 80-90 годин використання, і повторювати це слід через кожні 20-30 годин роботи бігової доріжки. Мастило поставляється в зручному невеликому балоні, укомплектованому насадкою і трубкою довжиною 35 см.


Особливості мастила:
- розроблена для бігових доріжок JKexer;
- підходить для більшості бігових доріжок інших виробників;
- для змазування деки через кожні 20-30 годин роботи бігової доріжки;
- сприяє збільшенню терміну експлуатації бігової доріжки.


Мастило для бігових доріжок JKexer - для кращого догляду за біговою доріжкою!

Характеристики:
Обсяг: 200 мл.
Склад: силікон.
Комплектація: насадка і трубка.
Довжина трубки: 35 см.

Виробник: JKexer (Тайвань).
Компанія з 1981 року випускає фітнес-обладнання для домашнього використання. Товари, вироблені компанією, відомі своєю якістю і сучасним дизайном.


Мастило для бігових доріжок JKexer купити за вигідною ціною 1 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для кардиотренажеров таких торгових марок, як наприклад: JKexer в інтернет-магазині Терраспорт
Мастило для бігових доріжок JKexer

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мастило для бігових доріжок JKexer"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для кардиотренажеров

Давно мрієте зайнятися спортом? Мастило для бігових доріжок JKexer буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для кардиотренажеров » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для кардиотренажеров здивує Вас своєю якістю. Килимок захисний для кардиотренажера Stein LKEM-3076 , Килимок захисний для кардиотренажера Stein LKEM-3076 і Килимок захисний для кардиотренажера Stein LKEM-3076 від знаменитих світових виробників 3858 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для кардиотренажеров . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для кардиотренажеров . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн