Слембол Stein (LMB-8025-8), 8 кг

КОД ТОВАРУ: 357730
  • Слембол Stein (LMB-8025-8), 8 кг
  • Слембол Stein (LMB-8025-8), 8 кг - Фото №2
Слембол Stein (LMB-8025-8), 8 кг
Слембол Stein 8 кг - це різновид набивного м'яча для кроссфіта і ММА, для відпрацювання ударів і кидків. Відмінна альтернатива камінню Атласу. Незначна зміна форми і спеціальна шорстка поверхня слембола забезпечують більш зручний хват. Чохол виготовлений з ударопрочной гуми, стійкої до розривів. В якості наповнювача використовується пісок, повна відсутність повітря всередині. Слембол відрізняється від звичного Медбол своєї інертністю. Завдяки сипучості піску і відсутності повітря всередині, м'яч абсолютно не відскакує від підлоги і как-будто "прилипає" до нього. Тому найбільш популярне вправу зі слемболом - удари об підлогу і стіну. Такі м'ячі не будуть кататися по спортзалу, як правило, де вони впали, там і залишилися.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
1 353 грн
ЦІНА: 1 085 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 145 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Слембол
Вага (для медболів)
8 кг
АРТИКУЛ
LMB-8025-8
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Слембол Stein 8 кг - це різновид набивного м'яча для кроссфіта і ММА, для відпрацювання ударів і кидків. Відмінна альтернатива камінню Атласу. Незначна зміна форми і спеціальна шорстка поверхня слембола забезпечують більш зручний хват.

Характеристики:


Чохол виготовлений з ударостійкого ПВХ, стійкого до розривів.

  • В якості наповнювача використовується пісок, повна відсутність повітря всередині.
  • Слембол відрізняється від звичного Медбол своєї інертністю. Завдяки сипучості піску і відсутності повітря всередині, м'яч абсолютно не відскакує від підлоги і как-будто "прилипає" до нього. Тому найбільш популярне вправу зі слемболом - удари об підлогу і стіну. Такі м'ячі не будуть кататися по спортзалу, як правило, де вони впали, там і залишилися.

Виробник: Stein


Слембол Stein (LMB-8025-8), 8 кг купити за вигідною ціною 1 085 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мячи для фитнеса таких виробників, як наприклад: Stein в магазині terrasport.ua
Слембол Stein (LMB-8025-8), 8 кг Слембол Stein (LMB-8025-8), 8 кг - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Слембол Stein (LMB-8025-8), 8 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Слембол Stein (LMB-8025-8), 8 кг буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Мяч для пилатеса Cornix MiniGYMball Pink, 22 см (XR-0228) , Мяч для пилатеса Cornix MiniGYMball Pink, 22 см (XR-0228) і Мяч для пилатеса Cornix MiniGYMball Pink, 22 см (XR-0228) від знаменитих світових виробників 95 Ви знайдете в нашому розділі М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн