Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black

КОД ТОВАРУ: 131537
  • Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black
  • Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black - Фото №2
  • Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black - Фото №3
  • Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black - Фото №4
  • Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black - Фото №5
Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black
Тип: меблі розкладна. Матеріал: алюміній, МДФ. Габарити: 75 х 82 х 49 см. Вага: 9,9 кг. В упакованому вигляді: 77 х 51 х 15 см. Колір: чорний.
KingCamp
КУПИТИ
ЦІНА:
8 324 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
BAMBOO COOKING TABLE(KC3904) Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black для комфортного і безпечного приготування їжі в умовах тривалого походу або кемпінгу. Модель легка і швидка в збірці, має стійкі ніжки і міцну робочу поверхню з бамбука. Висота розкладного столу дозволяє легко і комфортно займатися приготуванням. Для захисту від вітру є розкладна вертикальна панель, перешкоджає занесенню пилу і загасання газового пальника. Під робочою поверхнею є текстильна стільниця з застібається на блискавці антимоскітної сіткою. Дві полиці без праці вміщають всю необхідну посуд і кухонне приладдя для похідних умов. Складна кухня укладається в спеціальну сумку невеликих габаритів для зручного зберігання і транспортування.

особливості:
- швидко розкладається;
- міцна робоча поверхня;
- вітрозахисний щиток;
- текстильна стільниця;
- міцні полки;
- москітна сітка;
- компактна в транспортуванні;
- укладається в сумку.

Характеристики:
Тип:
меблі розкладна;
Матеріал: алюміній, МДФ;
Габарити: 75 х 82 х 49 см;
Вага: 9,9 кг;
В упакованому вигляді: 77 х 51 х 15 см;
Колір: чорний.

Проізвoдітель: KingCamp (Китай).
Компанія KingCamp виробляє альпіністське спорядження та екіпіровку, необхідну в поході, товари для кемпінгу. Використовуються інноваційні технoлогіі в проізвoдстве продукції.


Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black купити за вигідною ціною 8 324 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Другая мебель таких торгових марок, як наприклад: KingCamp в онлайн магазині Терра Спорт
Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black - Фото №2 Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black - Фото №3 Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black - Фото №4 Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне

Давно мрієте зайнятися спортом? Кухня складна похідна KingCamp Bamboo Cooking Table Black буде Вашим першим кроком. В « Різне » є все, що необхідно спортсмену. Різне здивує Вас своєю якістю. Організатор кемпінговий Outwell Dawlish Low Seat & Storage Grey Melange, 22 л (470367) , Організатор кемпінговий Outwell Dawlish Low Seat & Storage Grey Melange, 22 л (470367) і Організатор кемпінговий Outwell Dawlish Low Seat & Storage Grey Melange, 22 л (470367) від знаменитих світових виробників 2845 Ви знайдете в нашому розділі Різне . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різне . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн