Термошкарпетки лижні унісекс X-Socks Skiing Light XXL Cuff сірі

КОД ТОВАРУ: 126458
  • Термошкарпетки лижні унісекс X-Socks Skiing Light XXL Cuff сірі
Термошкарпетки лижні унісекс X-Socks Skiing Light XXL Cuff сірі
Тип: термошкарпетки. Сезон: осінь, зима. Висота носка: до коліна. Пол: унісекс. Матеріал: Нейлон 34%, акрил 27%, Шерсть мериноса 19%, Поліпропілен 18%, Еластан 2%. Розмір: 35-38, 42-44. Сірий колір. Особливості шкарпеток: для зимових видів спорту; виконані з використанням сучасних технологій; антибактеріальний ефект; термоізоляція за допомогою натуральної вовни; якісна повітряна циркуляція і відведення вологи; захист від травматизму стопи, пальців і ахіллесова сухожилля; виняткова зносостійкість.
X-Socks
КУПИТИ
ЦІНА:
1 080 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 144 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
35-38, 42-44
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
X20030-X17
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки лижні унісекс X - Socks Skiing Light (XXL Cuff) сірі призначені для зимових видів спорту. Якісну підтримку ноги і стабілізацію щиколотки забезпечує бандаж, виконаний з міцної, еластичної нитки за допомогою технології X-Cross® Bandage. Система Self-adjusting cuff відповідає за фіксацію носка на нозі завдяки широкому манжету, адаптованому під різні розміри і перешкоджає сповзанню і збивання носка у взутті. Технологія Air-Conditioning Channel якісно відводить вологу і нагріте повітря від підошви. Завдяки інноваційним розробкам Heel Protector і AirFlow AnklePads, ноги захищені від травм спеціальними накладками, а технологія Instep Protector пом'якшує ударне навантаження і тиск на пальці. Traverse AirFlow Channel System створює оптимальну температуру в області стопи. Heel Protector захищає п'яту від натирання і надмірного тиску. Achilles Tendon Protector запобігає травматизм ахіллесова сухожилля. Система Water repellent перешкоджає попаданню вологи всередину носка. Так само в створенні даної моделі використані технології анатомічного крою - Anatomically shaped footbed, об'ємного плетіння для якісної повітряної циркуляції - Air Guides®.

Особливості шкарпеток:

  - для зимових видів спорту;

  - виконані з використанням сучасних технологій;

  - антибактеріальний ефект;

  - термоізоляція за допомогою натуральної вовни;

  - якісна повітряна циркуляція і відведення вологи;

  - захист від травматизму стопи, пальців і ахіллесова сухожилля;

  - виняткова зносостійкість.

Характеристики:

  Тип: термошкарпетки;

  Сезон: осінь, зима;

  Висота носка: до коліна;

  Пол: унісекс;

  Матеріал: Нейлон 34%, акрил 27%, Шерсть мериноса 19%, Поліпропілен 18%, Еластан 2%;

  Розмір: 35-38, 42-44;

  Колір: сірий.


Виробник: X-Socks (Швейцарія).

X-Socks - світовий лідер у виробництві шкарпеток для різних видів спорту, активного відпочинку і на кожен день. Це не просто турбота про споживача, це - абсолютно унікальна італійська технологія, яка має спеціальні найменування і моделі для кожного з 85 відомих видів спорту. Це технологія для активного відпочинку, роботи і повсякденному житті.  


Термошкарпетки лижні унісекс X-Socks Skiing Light XXL Cuff сірі купити за вигідною ціною 1 080 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Женские носки таких торгових марок, як наприклад: X-Socks в онлайн каталозі Терра Спорт
Термошкарпетки лижні унісекс X-Socks Skiing Light XXL Cuff сірі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки лижні унісекс X-Socks Skiing Light XXL Cuff сірі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термошкарпетки лижні унісекс X-Socks Skiing Light XXL Cuff сірі буде Вашим першим кроком. В « Жіночі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Носки Craft Compression Sock SS 16, синие (1904087-2381) - 37/40 , Носки Craft Compression Sock SS 16, синие (1904087-2381) - 37/40 і Носки Craft Compression Sock SS 16, синие (1904087-2381) - 37/40 від знаменитих світових виробників 2154 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн