Скейтборд MaxCity Cheese

КОД ТОВАРУ: 114000
  • Скейтборд MaxCity Cheese
Скейтборд MaxCity Cheese
Матеріал деки: китайський клен - 9 шарів. Підшипники: АВЕС 1. Підвіска: 5 дюймів, алюмінієва. Колеса: 50 х 38 мм / 90А, PU литі. Розмір деки: 31 х 7,75 дюймів; є невеликі бічні загини. Максимальне навантаження: 100 кг. Нанесення малюнка: шовкографія. Колір: червоний із зображенням усміхненого мультперсонажа. Призначення: навчання і різні стилі катання. Особливості: стійка дека подовженого типу, привабливий дизайн, оптимальний підбір коліс.
MaxCity
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
799 грн
ЦІНА: 638 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 85 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
CHEESE
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скейтборд MaxCity Cheese - дана модель відноситься до однієї з найбільш популярних різновидів лонгбордах з довжиною деки 77,5 см. Такі скейтборд славляться своєю стійкістю і маневреністю. Їх можна використовувати для катання по рівних треках, а також на них можна з'їжджати з невеликих гірок і вчитися виконувати трюки. Ці дошки найкраще підходять як універсальний варіант для катання в різних стилях і навчання складнощів їзди. Даний скейт обладнаний відмінними колесами з підшипниками АВЕС 1. Має оригінальний дизайн, малюнок нанесений методом шовкографії. Вибираючи даний варіант, ви отримуєте надійну річ, яка прослужить довгі роки.

особливості:

  • стійка дека подовженого типу з китайського клена - 9 проклеєних шарів;
  • привабливий дизайн із зображенням усміхненого мультперсонажа;
  • оптимальний підбір коліс з підшипниками;
  • підходить для багатьох стилів катання.

Скейтборд MaxCity Cheese - вперед з посмішкою!

Характеристики:
Матеріал деки: китайський клен - 9 шарів;
Підшипники: АВЕС 1;
Підвіска: 5 дюймів, алюмінієва;
Колеса: 50 х 38 мм / 90А, PU литі;
Розмір деки: 31 х 7,75 дюймів; є невеликі бічні загини;
Максимальне навантаження: 100 кг;
Нанесення малюнка: шовкографія;
Колір: червоний із зображенням усміхненого мультперсонажа;
Призначення: навчання і різні стилі катання.

Виробник: MaxCity (Гонконг).
Під брендом MaxCity виробляються та реалізуються якісні спортивні товари, наприклад, самокати, льодові, а також роликові ковзани, скейтборд. Цінова політика доступна практично для кожного покупця. Зупиняючи свій вибір на асортименті MaxCity, ви отримаєте довговічне спортивне обладнання за доступними цінами.


Скейтборд MaxCity Cheese купити за вигідною ціною 638 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Скейтборды таких виробників, як наприклад: MaxCity в магазині terrasport.ua
Скейтборд MaxCity Cheese

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скейтборд MaxCity Cheese"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скейтборд

Давно мрієте зайнятися спортом? Скейтборд MaxCity Cheese буде Вашим першим кроком. В « Скейтборд » є все, що необхідно спортсмену. Скейтборд здивує Вас своєю якістю. Пенні борд Penny Original Fish SK-401-18 фіолетовий / жовтий , Пенні борд Penny Original Fish SK-401-18 фіолетовий / жовтий і Пенні борд Penny Original Fish SK-401-18 фіолетовий / жовтий від знаменитих світових виробників 818 Ви знайдете в нашому розділі Скейтборд . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Скейтборд . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн