Лава силова Hammer Bermuda XT Pro

КОД ТОВАРУ: 99622
  • Лава силова Hammer Bermuda XT Pro
  • Лава силова Hammer Bermuda XT Pro - Фото №2
  • Лава силова Hammer Bermuda XT Pro - Фото №3
  • Лава силова Hammer Bermuda XT Pro - Фото №4
  • Лава силова Hammer Bermuda XT Pro - Фото №5
Лава силова Hammer Bermuda XT Pro
Тип лави: для силових вправ. Матеріал рами: нержавіюча сталь. Профіль рами: 5х5 см. Матеріал оббивки сидіння: штучна шкіра. Розміри: 2,3х1,35х2 м. Регульована стійка під раму: 0,96-1,2 м. Товщина подушки для спини: 4,5 см. Вага лави: 42 кг. Допустима вага користувача: 150 кг. Гарантія: 1 рік.
Hammer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
9 012 грн
ЦІНА: 8 409 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1123 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Належність
Домашня
АРТИКУЛ
4508
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава силова Hammer Bermuda XT Pro - універсальний домашній тренажер, що дозволяє виконувати великий комплекс вправ, спрямованих на розвиток декількох груп м'язів. Можливі вправи: жим лежачи на лаві / батерфляй / біцепс / трицепс / веслування / згинання / розгинання ніг / прес / вертикальна тяга за голову / жим через голову / вертикальна тяга до грудей. Завдяки своїй чудовій функціональності, лава ідеально підходить для професійних тренувань спортсменів різної спеціалізації. Її малогабаритність і відносна легкість (вага: 42 кг) дають можливість використовувати її в домашніх умовах.
Лава силова Hammer Bermuda XT Pro з регульованою спинкою для горизонтальних і похилих вправ, регульованою стійкою під штангу, комфортною подушкою для спини, пружним сидінням зібрана на міцній сталевій рамі зі спеціальним покриттям, що захищає її від корозії і різних пошкоджень. Сидіння лави зроблено з багатошарової міцної фанери і оббите якісної штучною шкірою з хорошою зносостійкістю. Міцні матеріали і конструктивні особливості тренажера розраховані на його інтенсивну щоденну експлуатацію протягом тривалого часу. Лавка комплектується регульованою стійкою під штангу, партою для роботи на біцепс, зігнутою ручкою для роботи на біцепс, модулем верхньої тяги, замками для кріплення вагових дисків. Самі вагові диски і гриф для штанги в комплект поставки не входять, але їх можна придбати окремо. Матеріал рами: нержавіюча сталь. Розміри: 2,3х1,35х2 м. Допустима вага користувача: 150 кг.

Особливості лави:
- для виконання силових вправ;
- ергономічна / відносно легка;
- міцна сталева рама;
- антикорозійне покриття рами;
- якісна оббивка сидіння;
- двошаровий поліуретановий наповнювач сидіння;
- регульована спинка (4 положення);
- регульована стійка під штангу (0,96-1,2 м);
- комфортна подушка для спини (товщина 4,5 см);
- замки для кріплення вагових дисків;
- парта для біцепса / вигнутий гриф для біцепса / модуль для верхньої тяги;
- 2 коробки для зберігання модуля для верхньої тяги;
- розрахована на інтенсивні щоденні тренування.

Лава силова Hammer Bermuda XT Pro - ефективний, зручний, надійний тренажер!

Характеристики:
Тип лави: для силових вправ.
Матеріал рами: нержавіюча сталь.
Профіль рами: 5х5 см.
Матеріал оббивки сидіння: штучна шкіра.
Розміри: 2,3х1,35х2 м.
Регульована стійка під раму: 0,96-1,2 м.
Товщина подушки для спини: 4,5 см.
Вага лави: 42 кг.
Допустима вага користувача: 150 кг;
Гарантія: 1 рік.

Виробник: Hammer (Німеччина).

Компанія Hammer спеціалізується, в основному, на виробництві силових тренажерів, велотренажерів, боксерського інвентарю. Випускаються нею силові тренажери сконструйовані з урахуванням проведених фахівцями досліджень біомеханіки фізичних вправ. Знайдені конструктивні рішення виявилися ідеальними з точки зору ефективності тренувань і забезпечили тренажерів Hammer повсюдне визнання серед атлетів, бодібілдерів і пауерліфтерів.



Лава силова Hammer Bermuda XT Pro підібрати і купити за реальною ціною 8 409 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Hammer в електронному магазині Terra Sport

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава силова Hammer Bermuda XT Pro"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хочете зайнятися фігурою? Лава силова Hammer Bermuda XT Pro допоможе почати легко. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що Вам знадобиться. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас своєю надійністю. Стійки під штангу регульовані PGL BR5 , Стійки під штангу регульовані PGL BR5 і Стійки під штангу регульовані PGL BR5 від кращих світових постачальників 136 Ви зможете знайти в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн