Лава під штангу HouseFit DH 81161

КОД ТОВАРУ: 100522
  • Лава під штангу HouseFit DH 81161
Лава під штангу HouseFit DH 81161
Вид застосування: домашній. Тип: лава під штангу. Тип навантаження: вільний вага. Максимальна вага користувача: 110 кг. Регулювання спинки: є. Регулювання стійок: є. Конструкція: складна. Вага тренажера: 35 кг. Габарити: 160х160х120 см. Конструкція лави-стійки: складна. Особливості: універсальна.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 250 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 567 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Домашня
АРТИКУЛ
14015
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

HouseFit DH 81161 - лава під штангу без "баттерфляя", за допомогою якої ви зможете натренувати довгі м'язи спини і м'язи черевного преса. Даний тренажер відмінно підходить і для занять з гантелями і штангою. Максимальна вага складає 110 кг. Завдяки пружним сидіння і спинки, займатися на тренажері HouseFit DH 81161 одне задоволення. Наявність регульованого важеля ножний стійки, стійки для штанги і гаків безпеки гарантує вам комфортне тренування. HouseFit DH 81161- це міцна конструкція з круглим профілем і наявністю важелів для тренувань рук.

Особливості лави:
- лава без "баттерфляя";
- максимальна вага - 110 кг;
- регульований важіль ножний стійки.

Характеристики:
Вид застосування: домашній;
Тип: лава під штангу;
Тип навантаження: вільний вага;
Максимальна вага користувача: 110 кг;
Регулювання спинки: є;
Регулювання стійок: є;
Конструкція: складна;
Вага тренажера: 33 кг;

Ширина між стійками: 80 см;
Габарити: 160х160х120 см;
Конструкція лави-стійки: складна;
Особливості: універсальна.

Виробник: HouseFit (США).
HouseFit - компанія, яка була створена в США в кінці 80-х. Основним баченням компанії було створення першокласних тренажерів для будинку - з малими габаритами, але з відмінною функціональністю. HouseFit домоглися своєї мети, ставши одним з американських і європейських лідерів з виробництва еліптичних тренажерів, велотренажерів, бігових доріжок та інших товарів для спорту.


Лава під штангу HouseFit DH 81161 підібрати і купити за реальною ціною 4 250 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в електронному магазині Terra Sport
Лава під штангу HouseFit DH 81161

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава під штангу HouseFit DH 81161"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хочете зайнятися фігурою? Лава під штангу HouseFit DH 81161 допоможе почати легко. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що Вам знадобиться. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас своєю надійністю. Стійки під штангу регульовані PGL BR5 , Стійки під штангу регульовані PGL BR5 і Стійки під штангу регульовані PGL BR5 від кращих світових постачальників 136 Ви зможете знайти в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн