Лава навісна для жиму штанги Interfit «Еліт»

КОД ТОВАРУ: 16331
  • Лава навісна для жиму штанги Interfit «Еліт»
Лава навісна для жиму штанги Interfit «Еліт»
Лава для жиму штанги лежачи Interfit «Еліт» стане відмінним доповненням, як для домашнього, так і для професійного спортивного залу. Цей снаряд дозволить Вам виконувати ряд вправ зі штангою або гантелями. Модель також може кріпитися на сходи «Еліт», що дає можливість, регулюючи кут нахилу збільшувати або зменшувати інтенсивність тренування. Тренажер має можливість зміни положення спинки, завдяки чому значно розширюється діапазон можливих вправ.
InterFit
КУПИТИ
ЦІНА:
4 200 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 561 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Лава для жиму
Належність
Домашня
АРТИКУЛ
CT 001.8
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава для жиму штанги лежачи Interfit «Еліт» стане відмінним доповненням, як для домашнього, так і для професійного спортивного залу. Цей снаряд дозволить Вам виконувати ряд вправ зі штангою або гантелями. Модель кріпиться на сходи «Еліт» , що дає можливість, регулюючи кут нахилу збільшувати або зменшувати інтенсивність тренування. Тренажер має можливість зміни положення спинки, завдяки чому значно розширюється діапазон можливих вправ. Виготовлена модель з високоякісних матеріалів, що робить її міцною і надійною. Модель оснащена м'якою і комфортною робочою поверхнею. Упор тренажера обладнаний гумовими вставками, завдяки яким лава надійно закріплюється і не пошкоджує підлогу.

Лава для жиму штанги лежачи Interfit «Еліт» - сильний вибір!

Розміри в робочому стані: (ДхШхВ) 131,5х26х48-87,5 см.

Вага тренажера: 12,5 кг.

Виробник: Interfit (Україна).

Про компанію: В структуру концерну   Interfit входить виробниче підприємство   ТОВ «Компанія Спорттехніка». Підприємство засноване в 2001 році, на сьогоднішній день - це 7500м2 виробничих площ, своє конструкторське бюро, штат співробітників понад 400 осіб. На підприємстві створено повний технологічний цикл виробництва, починаючи з заготівельних операцій і закінчуючи випуском готової продукції.


Лава навісна для жиму штанги Interfit «Еліт» вибрати за доступною вартості 4 200 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Элементы для спортивных уголков таких брендів, як наприклад: InterFit в каталозі магазина Terrasport
Лава навісна для жиму штанги Interfit «Еліт»

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава навісна для жиму штанги Interfit «Еліт»"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Елементи для спортивних куточків

Давно хотіли зайнятися спортом? Лава навісна для жиму штанги Interfit «Еліт» - це Ваш перший крок. В « Елементи для спортивних куточків » є все, що знадобиться спортсмену. Елементи для спортивних куточків здивує Вас своєю оригінальністю. Тренажер для спини Ірель , Тренажер для спини Ірель і Тренажер для спини Ірель від кращих світових виробників 1192 Ви можете знайти в нашій категорії Елементи для спортивних куточків . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Елементи для спортивних куточків . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн