Лава для жиму штанги лежачи вниз головою професійна Body-Solid

КОД ТОВАРУ: 100347
  • Лава для жиму штанги лежачи вниз головою професійна Body-Solid
Лава для жиму штанги лежачи вниз головою професійна Body-Solid
Тип лави: для похилого жиму штанги. Матеріал каркаса: сталь. Матеріал сидіння: штучна шкіра DuraFirm. Розмір лави: 1,88х1,27х1,27 м. Стійка для штанги: 3-х рівнева. Вага лави: 50 кг. Максимально допустима вага користувача: 300 кг. Колір: сірий, бордовий.
Body Solid
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
30 809 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4113 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бордовий
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
SDBG-351
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава для жиму штанги лежачи вниз головою професійна Body-Solid є стаціонарну стійку конструкцію, призначену для виконання жиму штанги в положенні лежачи вниз головою. Комплекс вправ, що виконуються на лаві, спрямований на тренування верхнього плечового пояса, м'язів ніг / черевного преса / спини, трицепсів і біцепсів. Лава розташовують 3-х рівневої вертикальною стійкою (підставкою), що дозволяє встановлювати штангу в одному з трьох положень, в залежності від рівня фізичного навантаження. Оснащена зручною Т-образної поперечиною для фіксації ніг з великими валиками
Лава для жиму штанги лежачи вниз головою професійна Body-Solid забезпечить спортсмену комфортне тренування завдяки сидінню, оббивка якого зроблена з ексклюзивного запатентованого виробником матеріалу DuraFirm. Товсте покриття сидіння і його щільна підкладка забезпечують йому міцність. Малогабаритність лави і її відносно невелику вагу (50 кг) дозволяють використовувати її не тільки в спортивних залах, а й в домашніх умовах.

Особливості лави:
- лава похилого жиму штанги в положенні вниз головою;
- стійка, міцна конструкція;
- Т-подібна поперечина для фіксації ніг з великими валиками;
- для тренування декількох груп м'язів;
- 3-х рівнева стійка для штанги;
- комфортне сидіння;
- сидіння з товстим покриттям / міцна підкладка;
- малогабаритна / мало важить;
- для дому / для комерційного використання.

Лава для жиму штанги лежачи вниз головою професійна Body-Solid - надійна, стійка конструкція!

Характеристики:
Тип лави: для похилого жиму штанги.
Матеріал каркаса: сталь.
Матеріал сидіння: штучна шкіра DuraFirm.
Розмір лави: 1,88х1,27х1,27 м.
Стійка для штанги: 3-х рівнева.
Вага лави: 50 кг.
Максимально допустима вага користувача: 300 кг.
Колір: сірий, бордовий.

Виробник: Body-Solid (США).

Body-Solid - відомий американський виробник якісного фітнес-обладнання для дому та комерційного використання. З моменту свого заснування в 1989 році до сьогоднішнього дня компанія збільшила свої виробничі потужності більш ніж в 20 разів і досягла прекрасної репутації серед професійних спортсменів у всьому світі. Широкий спектр продукції Body-Solid включає: мультистанції для будинку, мультистанції для комерційних залів і для невеликих клубів, тренажери на вільних вагах, для дому та для комерційного використання, повну лінію кардіообладнання, диски, гантелі і аксесуари для фітнесу. Ергономічні, міцні, зручні тренажери цього виробника допоможуть значно поліпшити ваше самопочуття і досягти чудової фізичної форми.


Лава для жиму штанги лежачи вниз головою професійна Body-Solid купити за вигідною ціною 30 809 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Body Solid в онлайн магазині Терра Спорт
Лава для жиму штанги лежачи вниз головою професійна Body-Solid

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава для жиму штанги лежачи вниз головою професійна Body-Solid"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мрієте зайнятися спортом? Лава для жиму штанги лежачи вниз головою професійна Body-Solid буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Стійки під штангу Marbo-Sport (MS-S104) , Стійки під штангу Marbo-Sport (MS-S104) і Стійки під штангу Marbo-Sport (MS-S104) від знаменитих світових виробників 136 Ви знайдете в нашому розділі Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн