Лава для преса PGL K-031

КОД ТОВАРУ: 239830
  • Лава для преса PGL K-031
Лава для преса PGL K-031
Тип: силовий тренажер. Вид: лава для жиму. Тип навантаження: на вільних вагах. Конструкція: цілісна. Клас: професійний. Призначення: для преса. Вага користувача: до 150 кг. Кут: 45 градусів. Навантаження на тренажер: до 200 кг. Вага: 28 кг. Габарити: 130х60х100 см.
PGL
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 620 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 617 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Тип навантаження
На вільних вагах
Призначення
Для торса
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
K-031
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава для преса PGL K-031 є якісним, надійним обладнанням, яке характеризується стійкістю і безпекою завдяки використанню технології Triple Fulcrum, рама виготовлена з міцної сталі високого класу. Тренажер призначений для опрацювання прямих і косих м'язів живота. Кут нахилу лави регулюється за допомогою напівавтоматичного фіксатора. Комфорт під час тренування забезпечують м'які, зручні валики, а також високоякісні, зносостійкі подушки. Лава для преса допоможе вам придбати красиву спортивну фігуру, зокрема підтягнутий плоский живіт, а також забезпечить зарядом бадьорості на довгий час.

Особливості лави:

  • ефективний тренажер;
  • рама з якісного, міцного металу;
  • стійка конструкція;
  • м'яка, зручна поверхня;
  • полімерне покриття.

Характеристики:
Тип: силовий тренажер;
Вид: лава для жиму;
Тип навантаження: на вільних вагах;
Конструкція: цільна;
Клас: професійний;
Призначення: для преса;
Вага користувача: до 150 кг;
Кут: 45 градусів;
Навантаження на тренажер: до 200 кг;
Вага: 28 кг;
Габарити: 130х60х100 см;
Гарантія на металеву конструкцію: 5 років;
Гарантія на м'яку частину: 2 роки.

Виробник: PGL (Україна).
Торгова марка PGL є молодим, але позитивно зарекомендували себе виробником високоякісного спортивного обладнання, заснованим в Чернігові в 2014 році. Основним напрямом компанії є створення високоякісного, функціонального, безпечного і надійного силового обладнання, яке відрізняється доступною ціновою політикою на відміну від більш відомих брендів. Тренажери PGL призначені для установки в професійних фітнес комплексах, можуть також використовуватися в реабілітаційних центрах.


Лава для преса PGL K-031 купити за вигідною ціною 4 620 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Скамьи и стойки таких виробників, як наприклад: PGL в магазині terrasport.ua
Лава для преса PGL K-031

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава для преса PGL K-031"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мрієте зайнятися спортом? Лава для преса PGL K-031 буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 , Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 і Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 від знаменитих світових виробників 136 Ви знайдете в нашому розділі Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн