Лава атлетична універсальна Interfit

КОД ТОВАРУ: 24252
  • Лава атлетична універсальна Interfit
  • Лава атлетична універсальна Interfit - Фото №2
Лава атлетична універсальна Interfit
Особливості лави: чудово підійде як для спортзалу, так і для дому, можливість займатися з гантелями і штангою, міцний і довговічний матеріал, ефективні тренування у Вас вдома, широкий спектр вправ для різних груп м'язів. Матеріал: метал. Розміри: 121х62,6х118,5 см. Максимальне навантаження: 100 кг. Вага: 20 кг.
InterFit
КУПИТИ
ЦІНА:
6 500 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 868 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашня
АРТИКУЛ
ST 003
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава атлетична універсальна Interfit - це необхідний і корисний снаряд для найбільш ефективних тренувань. Дана лава має стійку для штанги, що дозволить Вам робити жим лежачи. А завдяки страхувальним крюкам на стійці, Ваші тренування з великою вагою будуть безпечні.
Лава атлетична універсальна Interfit має 4 рівня нахилу спинки: 0, 15, 30 і 45 градусів, це допоможе Вам робити більший спектр вправ на необхідні Вам групи м'язів. Ще однією особливістю цієї лави є наявність брусів, що може додати кілька додаткових вправ в Вашу тренування.

Особливості лави:
- чудово підійде як для спортзалу, так і для будинку;
- можливість займатися з гантелями і штангою;
- міцний і довговічний матеріал;
- ефективні тренування у Вас вдома;
- широкий спектр вправ для різних груп м'язів.

Лава атлетична універсальна Interfit - ідеальний снаряд для ефективних тренувань!

Характеристики:
Матеріал:
метал.
Розміри: 121х62,6х118,5 см.
Максимальне навантаження: 100 кг.
Вага: 20 кг.

Виробник: Interfit (Україна).
Interfit - компанія, відома на ринку спортивних товарів з 1992 року. Ця компанія займається випуском широкого спектра фітнес-обладнання та спортивних товарів для дітей. Продукція виробляється на власних заводах із застосуванням сучасних технологій, штат компанії складає більше 600 співробітників. Якість продукції, що випускається завірено німецької лабораторії TUV.


Лава атлетична універсальна Interfit підібрати і купити за реальною ціною 6 500 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: InterFit в електронному магазині Terra Sport
Лава атлетична універсальна Interfit Лава атлетична універсальна Interfit - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава атлетична універсальна Interfit"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хочете зайнятися фігурою? Лава атлетична універсальна Interfit допоможе почати легко. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що Вам знадобиться. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас своєю надійністю. Стійки під штангу регульовані PGL BR5 , Стійки під штангу регульовані PGL BR5 і Стійки під штангу регульовані PGL BR5 від кращих світових постачальників 136 Ви зможете знайти в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн