Скакалка утяжеленная SportVida SV-HK0332

КОД ТОВАРУ: 362719
  • Скакалка утяжеленная SportVida SV-HK0332
  • Скакалка утяжеленная SportVida SV-HK0332 - Фото №2
Скакалка утяжеленная SportVida SV-HK0332
Скакалка з утяжеленная від польського бренду SportVida є базовим спортивним аксесуаром. Стрибки зі скакалкою зменшують жирові відкладення, покращують загальний фізичний стан і витривалість, а також зміцнюють м'язи всього тіла. Рукоятки скакалки додатково обтяжене, вага кожної 300 г. Така конструкційна особливість збільшує навантаження на руки, тому ефективність тренування буде вище. Палять має класичний вид, виконаний з матеріалу ПВХ, що забезпечує хорошу зносостійкість. Вбудовані підшипники роблять вправу більш інтенсивним, оскільки джгут обертається швидше. Варто відзначити і зручність використання інвентарю, а саме ергономічні рукоятки з м'яким неопреновим покриттям, завдяки чому вони не вислизають навіть з мокрих рук. Ретельний вибір аксесуарів, є ключем до забезпечення комфорту і безпеки при виконанні вправ. Створіть свій домашній спортзал з інвентарем SportVida, ми допоможемо вам подбати про своє тіло і розвинути здорові звички. ОСОБЛИВОСТІ: довжина джгута: 270 см довжина рукоятки: 15 см вбудовані підшипники
SportVida
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
440 грн
ЦІНА: 293 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 39 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал шнура
PVC
Матеріал ручок
Неопрен
Лічильник стрибків
Немає
Довжина, м
2,7
АРТИКУЛ
SV-HK0332
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скакалка утяжеленная SportVida SV-HK0332 - є базовим спортивним аксесуаром. Стрибки зі скакалкою зменшують жирові відкладення, покращують загальний фізичний стан і витривалість, а також зміцнюють м'язи всього тіла. Рукоятки скакалки додатково обтяжене, вага кожної 300 р Така конструкційна особливість збільшує навантаження на руки, тому ефективність тренування буде вище. Палять має класичний вид, виконаний з матеріалу ПВХ, що забезпечує хорошу зносостійкість. Вбудовані підшипники роблять вправу більш інтенсивним, оскільки джгут обертається швидше. Варто відзначити і зручність використання інвентарю, а саме ергономічні рукоятки з м'яким неопреновим покриттям, завдяки чому вони не вислизають навіть з мокрих рук. Ретельний вибір аксесуарів, є ключем до забезпечення комфорту і безпеки при виконанні вправ. Створіть свій домашній спортзал з інвентарем SportVida, ми допоможемо вам подбати про своє тіло і розвинути здорові звички.


Характеристики:

  • Особливості: вбудовані підшипники і неопренові ручки;
  • Довжина джгута: 270 см;
  • Довжина рукоятки: 15 см;
  • Розмір: 270 см;
  • Матеріал: ПВХ, Неопрен;
  • Колір чорний


Виробник: 4FIZJO (Польща).
Компанія, яка приділяє максимум уваги якості своєї продукції! Використовуючи продукцію, ви можете бути впевнені, що вибрали високоякісний виріб. Перед запуском в масове виробництво, тестові екземпляри підлягають ретельній перевірці на міцність протягом мінімум 6 місяців.


Скакалка утяжеленная SportVida SV-HK0332 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 293 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Скакалки таких торгових марок, як наприклад: SportVida в онлайн каталозі Терра Спорт
Скакалка утяжеленная SportVida SV-HK0332 Скакалка утяжеленная SportVida SV-HK0332 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скакалка утяжеленная SportVida SV-HK0332"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скакалки

Давно планували зайнятися фігурою? Скакалка утяжеленная SportVida SV-HK0332 допоможе на шляху до мети. В « Скакалки » є все, що необхідно спортсмену. Скакалки обрадує Вас високою якістю. Скакалка Everlast Speed Rope FP-P00000384, чорна (2976890024267) , Скакалка Everlast Speed Rope FP-P00000384, чорна (2976890024267) і Скакалка Everlast Speed Rope FP-P00000384, чорна (2976890024267) від топових світових брендів 98 Ви зможете побачити в нашій лінійці Скакалки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Скакалки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн