Скакалка з лічильником Kyto JPR-2103B

КОД ТОВАРУ: 78122
  • Скакалка з лічильником Kyto JPR-2103B
Скакалка з лічильником Kyto JPR-2103B
Особливості скакалки: напівпрофесійна, цифрова, спортивний снаряд, для тренування серцево-судинної системи, зручні ручки,, для використання вдома / на природі, наявність невеликого дисплея на ручці. Показники дисплея: лічильник, годинник, таймер, будильник, калорії, що витрачається жир. Матеріал ручок: ABS. Матеріал мотузки: PVC. Розмір: 18,5x2,8x2,6 см. Вага: 121г. Колір: чорний з синім. Розміри: H.8хL.44 мм. Тип батареї: LR44.
Kyto
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
425 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 57 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал шнура
PVC
Матеріал ручок
Пластик
Лічильник стрибків
Є
Довжина, м
3 і більше
АРТИКУЛ
JPR-2103B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скакалка цифрова Kyto JPR-2103B відноситься до ефективних снарядів, заняття на яких тренують серцево-судинну систему, сприяють підвищенню тонусу організму і регулюванню ваги. На одній з ручок скакалки розташований зручний дисплей, що відображає основні показники тренування: лічильник, таймер, калорії.
Скакалка цифрова Kyto JPR-2103B знадобиться вам, як для занять вдома, так і за містом. Вона дуже зручна тим, що дозволяє займатися як вдома, так і на дачі, не турбуючись при цьому про те, що заплутається мотузка або про нестачу простору для виконання стрибків. Ця бездротова скакалка зроблена за новими американськими технологіями.

  Особливості скакалки:
- професійна;
- цифрова;
- бездротова;
- спортивний снаряд;
- для тренування серцево-судинної системи;
- зручні ручки;
- для використання вдома / на природі;
- наявність невеликого дисплея на ручці.

  Способи вибору цього інвентарю:

1. Виміряйте довжину снаряда. Один кінець скакалки візьміть в руку, інший же при цьому повинен дістати до підлоги. Це і буде відповідна вам довжина.

2. Особисто ваша довжина і буде правильною. Скакалка підійде, якщо, коли ви встаєте на середину, ручки дістають вам до пахв. З більш довгим снарядом вам буде важко рухатися, з коротким - доведеться підбирати ноги.


Скакалка цифрова Kyto JPR-2103B -
ефективність, простота, якість!

Характеристики:
Показники дисплея:
лічильник, таймер, калорії.
Матеріал ручок: ABS.
Матеріал мотузки: PVC.
Розмір: 18,5x2,8x2,6 см.
Вага: 121г.
Колір: чорний з синім.
Розміри: H.8хL.44 мм.
Тип батареї: LR44.


Виробник: Kyto (Китай).


Скакалка з лічильником Kyto JPR-2103B підібрати і купити за реальною ціною 425 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Скакалки таких торгових марок, як наприклад: Kyto в електронному магазині Terra Sport
Скакалка з лічильником Kyto JPR-2103B

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скакалка з лічильником Kyto JPR-2103B"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скакалки

Давно хочете зайнятися фігурою? Скакалка з лічильником Kyto JPR-2103B допоможе почати легко. В « Скакалки » є все, що Вам знадобиться. Скакалки обрадує Вас своєю надійністю. Скакалка швидкісна Newt CM NE-C-4-B - синя, 3 м , Скакалка швидкісна Newt CM NE-C-4-B - синя, 3 м і Скакалка швидкісна Newt CM NE-C-4-B - синя, 3 м від кращих світових постачальників 98 Ви зможете знайти в нашій лінійці Скакалки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Скакалки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн