Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384

КОД ТОВАРУ: 118796
  • Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384
  • Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384 - Фото №2
  • Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384 - Фото №3
Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384
Тип скакалки: швидкісна. Довжина з ручками: 2,7 м. Товщина корду: 4,8 мм. Матеріал корду: сталь. Матеріал обплетення: нейлон.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
116 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Матеріал ручок
Пластик
Лічильник стрибків
Немає
Довжина, м
3 і більше
АРТИКУЛ
FI-4384
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скакалка швидкісна зі сталевим тросом Pro Supra FI-4384 - найкращий вибір як для професійних тренувань, так і для аматорських. Завдяки своїй вазі вона відмінно підійде для тренувальних програм, що розробляються для спортсменів, що спеціалізуються в різних єдиноборствах. Також може використовуватися в фітнесі.
Скакалка швидкісна зі сталевим тросом Pro Supra FI-4384 має в своєму розпорядженні зручними ручками, обтяжені підшипниками, що забезпечує шнуру легкий хід і необхідну амплітуду руху. Сталевий трос покритий нейлоновою опліткою, що запобігає порізи і дрібні травми. Довжина троса легко регулюється.

Особливості скакалки:
- швидкісна;
- для тренувань різної інтенсивності;
- зі сталевим тросом;
- трос покритий нейлоновою опліткою;
- зручні ручки з підшипниками;
- легко регульована довжина троса;
- для професійних / аматорських тренувань.

Характеристики:
Тип скакалки: швидкісна.
Довжина з ручками: 2,7 м.
Товщина корду: 4,8 мм.
Матеріал корду: сталь.
Матеріал обплетення: нейлон.

Виробник: Pro Supra (Тайвань).
Pro Supra - відома в усьому світі компанія, що випускає домашні та професійні тренажери, які характеризуються гарною якістю і відносно невисокою вартістю. Асортимент вироблених нею товарів досить широкий і включає: магнітні і електричні бігові доріжки, орбітрек, степпери, різні фітнес-тренажери. Компанія перебуває на ринку спортивних товарів близько 20 років. На сьогоднішній день її спортивні товари користуються великою популярністю у широкого спектра покупців у багатьох країнах.




Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384 купити за вигідною ціною 116 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Скакалки таких торгових марок, як наприклад: Pro Supra в електронному каталозі Терраспорт
Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384 Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384 - Фото №2 Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скакалки

Давно мрієте зайнятися спортом? Скакалка швидкісна Pro Supra FI-4384 буде Вашим першим кроком. В « Скакалки » є все, що необхідно спортсмену. Скакалки здивує Вас своєю якістю. Скакалка швидкісна 4FIZJO Speed Rope 4FJ0185, золота , Скакалка швидкісна 4FIZJO Speed Rope 4FJ0185, золота і Скакалка швидкісна 4FIZJO Speed Rope 4FJ0185, золота від знаменитих світових виробників 98 Ви знайдете в нашому розділі Скакалки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Скакалки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн