Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench

КОД ТОВАРУ: 128239
  • Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench
  • Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №2
  • Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №3
  • Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №4
  • Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №5
  • Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №6
  • Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №7
  • Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №8
Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench
Тип: лава. Вид: силова. Застосування: для будинку. Призначення: для всього тіла. Матеріал: сталь, вініл. Вага користувача: max-270 кг. Гарантія: 12 міс. Особливості лави: для виконання широкого спектру вправ; кілька рівнів нахилу спинки лави; вінілові валики для ніг; має кріплення для олімпійських або стандартних балонів; хромований тримач для штанги; сталева безпечна рама.
Tunturi
КУПИТИ
ЦІНА:
13 674 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1825 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашня
АРТИКУЛ
17TSWB5000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава силова Tunturi WB 50 Mid Width Weight Bench розроблена для інтенсивних тренувань в умовах домашнього спортивного залу. Для виконання вправ спрямованих на зміцнення пресу та жиму в різних положеннях, спинка лави має можливість регулювання кута нахилу. Стійка для штанги - хромована, може змінювати висоту в залежності від зростання і потреб користувача. Валик для ніг покритий шаром натурального вінілу, для збільшення навантаження оснащений кріпленням для олімпійських або класичних млинців, які можна придбати окремо. Стійка зі штангою може використовуватися автономно.

Особливості лави:

  - для домашнього спортзалу;

  - для виконання широкого спектру вправ;

  - кілька рівнів нахилу спинки лави;

  - вінілові валики для ніг;

  - має кріплення для олімпійських або стандартних балонів;

  - хромований тримач для штанги;

  - сталева безпечна рама.

Характеристики:

  Тип: лава;

  Вид: силова;

  Застосування: для будинку;

  Призначення: для всього тіла;

  Матеріал: сталь, вініл;

  Вага користувача: max-270 кг;

  Гарантія: 12 міс.

Виробник: Tunturi (Фінляндія).

Компанія почала свою діяльність у двадцять другому році минулого століття. За дуже короткий термін бренд став дуже популярним виробником мопедів. У п'ятдесятих роках засновники торгової марки стали інвестувати кошти у виробництво тренажерів, ставши вже в сімдесятих лідером з виробництва якісного та затребуваного обладнання для занять фітнесом.


Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench підібрати і замовити по які завищеною вартістю 13 674 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Tunturi в онлайн каталозі Терра Спорт
Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №2 Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №3 Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №4 Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №5 Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №6 Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №7 Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench - Фото №8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно планували зайнятися фігурою? Лава силова Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench допоможе на шляху до мети. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас високою якістю. Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) , Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) і Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) від топових світових брендів 136 Ви зможете побачити в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн