Лава силова Hammer Solid XP

КОД ТОВАРУ: 127300
  • Лава силова Hammer Solid XP
  • Лава силова Hammer Solid XP - Фото №2
  • Лава силова Hammer Solid XP - Фото №3
  • Лава силова Hammer Solid XP - Фото №4
  • Лава силова Hammer Solid XP - Фото №5
  • Лава силова Hammer Solid XP - Фото №6
  • Лава силова Hammer Solid XP - Фото №7
  • Лава силова Hammer Solid XP - Фото №8
Лава силова Hammer Solid XP
Тип лави: для силових вправ; Призначення: професійна. Матеріал рами: нержавіюча сталь. Матеріал оббивки сидіння: штучна шкіра. Розміри: 2,4х1,53х2,16 см. Вага лави: 96,5 кг. Допустима вага користувача: 180 кг. Функціональність лави: тяга, вправа на згинання / розгинання рук або ніг, веслування, жим, присідання і т.д.
Hammer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
32 834 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4383 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашня
АРТИКУЛ
4513
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава силова Hammer Solid XP дозволяє виконувати великий комплекс вправ, спрямованих на розвиток декількох груп м'язів. Підходить для професійної підготовки спортсменів різної спеціалізації. Розрахована на інтенсивну щоденну експлуатацію.
Розроблено спеціально для будинку, з легкістю замінить відвідування професійного тренажерного залу. Модель відрізняється якістю, надійністю і ергономічним дизайном. Розміри лави досить компактні, тому можна встановити в будь-якій кімнаті будинку. Функціональність лави: тяга, вправа на згинання / розгинання рук або ніг, веслування, жим, присідання і т.д. Особливість моделі полягає в тому, що з її допомогою можна виконувати вправи в положенні стоячи.
Лава силова Hammer Solid XP зібрана на міцній сталевій рамі, спеціальне покриття якої захищає її від корозії і різних пошкоджень. Сидіння лави зроблено з багатошарової міцної фанери і оббите якісної зносостійкої штучної шкірою. Регульована спинка (в 7 положеннях), регульована стійка під штангу, комфортна подушка для спини, пружне сидіння. Максимальне завантаження штанги: 120 кг. Максимальна вага користувача: 180 кг. Вага тренажера: 96,5 кг.

Особливості лави:
- професійна;
- багатофункціональна;
- для опрацювання декількох груп м'язів;
- надійна, стійка конструкція;
- міцна сталева рама;
- антикорозійне покриття;
- ергономічний розмір;
- якісна оббивка сидіння;
- регульована спинка (7 положення);
- регульована стійка під штангу;
- комфортна подушка для спини;
- розрахована на інтенсивні щоденні тренування;
- можливість займатися в положенні стоячи.

Характеристики:
Тип лави: для силових вправ;
Призначення: професійна.
Матеріал рами: нержавіюча сталь.
Матеріал оббивки сидіння: штучна шкіра.
Розміри: 2,4х1,53х2,16 см.
Вага лави: 96,5 кг.
Допустима вага користувача: 180 кг.
Функціональність лави: тяга, вправа на згинання / розгинання рук або ніг, веслування, жим, присідання і т.д.

Виробник: Hammer (Німеччина).
Компанія Hammer спеціалізується, в основному, на виробництві силових тренажерів, велотренажерів, боксерського інвентарю. Випускаються нею силові тренажери сконструйовані з урахуванням проведених фахівцями досліджень біомеханіки фізичних вправ. Знайдені конструктивні рішення виявилися ідеальними з точки зору ефективності тренувань і забезпечили тренажерів Hammer повсюдне визнання серед атлетів, бодібілдерів і пауерліфтерів.



Лава силова Hammer Solid XP купити за вигідною ціною 32 834 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Скамьи и стойки таких виробників, як наприклад: Hammer в магазині terrasport.ua
Лава силова Hammer Solid XP Лава силова Hammer Solid XP - Фото №2 Лава силова Hammer Solid XP - Фото №3 Лава силова Hammer Solid XP - Фото №4 Лава силова Hammer Solid XP - Фото №5 Лава силова Hammer Solid XP - Фото №6 Лава силова Hammer Solid XP - Фото №7 Лава силова Hammer Solid XP - Фото №8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава силова Hammer Solid XP"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мрієте зайнятися спортом? Лава силова Hammer Solid XP буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 , Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 і Підставка для дисків горизонтальна York TA-0920 від знаменитих світових виробників 136 Ви знайдете в нашому розділі Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн