Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL

КОД ТОВАРУ: 454449
  • Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL
  • Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL - Фото №2
  • Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL - Фото №3
Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL
Призначення: Ці міцні ремені мають відмінну фіксацію. Основною перевагою є те, що вони зручно і ефективно допомагають стабілізувати зчеплення з грифом, таким чином дозволяють використовувати більш важкі ваги на штанзі і більше зосередитися на самій вправі. ? НАЙКРАЩІ ЛЯМКИ: На відміну від традиційних ременів для тяги, ці ремені для тяги дають вам повну впевненість у тому, що вони ніколи не зіслизнуть. Лямки для важкої атлетики з малюнком 8 роблять штангу відчуттям продовження вашого тіла і дійсно дозволяють м'язам, на які ви намагаєтесь націлитися, вашим чотириногим, сідничним м'язам, підколінним сухожиллям, серцевині та спині, виконувати команди та підіймати набагато більше, ніж раніше. ? ШВИДКІ ПЕРЕХОДИ: Немає нічого гіршого, ніж проводити додатковий час між вашими наборами, в незручному положенні, втрачаючи зосередженість. З нашими ременями для тяги ви зможете за лічені секунди стати на місце і зійти зі штанги! ? ДВА РОЗМІРИ. Наші ремені для тяги пропонуються у 2 варіантах розміру на вибір: S/M 24 см, L/XL 26 см. ?ІДЕАЛЬНИЙ ДЛЯ ВСІХ ВИДІВ ВПРАВ. Незалежно від того, виконуєте ви підйоми, знизуєте плечі чи виконуєте інші повторювані рухи підйому, наші ремені - це ідеальний інструмент для тренування. Вони закріплюють ваш хват і дозволяють зосередитися на правильному виконанні. Зміцнюють зап'ястя. ? ПОСИЛЕНИЙ ШОВ ДЛЯ ЗРУЧНОГО ХВАТУ. Шви наших ременів підсилені. Це гарантує, що ремені будуть зручними та надійними. Ремені зроблені з міцної щільної бавовни.  ? ПРОСТІ У ВИКОРИСТАННІ: Просто надіньте ремінець на зап'ястя, оберніть його навколо планки, проведіть рукою через іншу петлю і підніміть! Ці ремені допомагають вам підтримувати форму, знімаючи напругу з руки, щоб уникнути травм! Особливості: подвійний зашморг в формі цифри 8 міцний і неслизький матеріал, в комплекті пара.
Power System
КУПИТИ
545 грн
ЦІНА: 455 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 61 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
3405BU-5
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Призначення: Ці міцні ремені мають відмінну фіксацію. Основною перевагою є те, що вони зручно і ефективно допомагають стабілізувати зчеплення з грифом, таким чином дозволяють використовувати більш важкі ваги на штанзі і більше зосередитися на самій вправі. 


? НАЙКРАЩІ ЛЯМКИ: На відміну від традиційних ременів для тяги, ці ремені для тяги дають вам повну впевненість у тому, що вони ніколи не зіслизнуть. Лямки для важкої атлетики з малюнком 8 роблять штангу відчуттям продовження вашого тіла і дійсно дозволяють м'язам, на які ви намагаєтесь націлитися, вашим чотириногим, сідничним м'язам, підколінним сухожиллям, серцевині та спині, виконувати команди та підіймати набагато більше, ніж раніше.


? ШВИДКІ ПЕРЕХОДИ: Немає нічого гіршого, ніж проводити додатковий час між вашими наборами, в незручному положенні, втрачаючи зосередженість. З нашими ременями для тяги ви зможете за лічені секунди стати на місце і зійти зі штанги!


? ДВА РОЗМІРИ. Наші ремені для тяги пропонуються у 2 варіантах розміру на вибір: S/M 24 см, L/XL 26 см.


?ІДЕАЛЬНИЙ ДЛЯ ВСІХ ВИДІВ ВПРАВ. Незалежно від того, виконуєте ви підйоми, знизуєте плечі чи виконуєте інші повторювані рухи підйому, наші ремені - це ідеальний інструмент для тренування. Вони закріплюють ваш хват і дозволяють зосередитися на правильному виконанні. Зміцнюють зап'ястя.


? ПОСИЛЕНИЙ ШОВ ДЛЯ ЗРУЧНОГО ХВАТУ. Шви наших ременів підсилені. Це гарантує, що ремені будуть зручними та надійними. Ремені зроблені з міцної щільної бавовни. 


? ПРОСТІ У ВИКОРИСТАННІ: Просто надіньте ремінець на зап'ястя, оберніть його навколо планки, проведіть рукою через іншу петлю і підніміть! Ці ремені допомагають вам підтримувати форму, знімаючи напругу з руки, щоб уникнути травм!


Особливості: подвійний зашморг в формі цифри 8 міцний і неслизький матеріал, в комплекті пара.


Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL підібрати і замовити по які завищеною вартістю 455 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Крюки и лямки штангиста таких торгових марок, як наприклад: Power System в онлайн каталозі Терра Спорт
Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL - Фото №2 Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гаки та лямки штангіста

Давно планували зайнятися фігурою? Силові ремені Power System PS-3405 Figure 8 Black/Blue L/XL допоможе на шляху до мети. В « Гаки та лямки штангіста » є все, що необхідно спортсмену. Гаки та лямки штангіста обрадує Вас високою якістю. Манжеты для тяги Power System Ankle Strap Gym Babe Pink (PS_3450_Pink) , Манжеты для тяги Power System Ankle Strap Gym Babe Pink (PS_3450_Pink) і Манжеты для тяги Power System Ankle Strap Gym Babe Pink (PS_3450_Pink) від топових світових брендів 4785 Ви зможете побачити в нашій лінійці Гаки та лямки штангіста . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Гаки та лямки штангіста . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн