Сигналізатор клювання електронний з кріпленням на вудилище Balzer Sensotec Baby

КОД ТОВАРУ: 26615
  • Сигналізатор клювання електронний з кріпленням на вудилище Balzer Sensotec Baby
Сигналізатор клювання електронний з кріпленням на вудилище Balzer Sensotec Baby
Особливості сигналізатора: електронний. Звуковий і світловий сигнал. Зручно кріпиться на бланку. Ходовий колесо повідомляє про кожен рух. Чутливість регулюється гвинтиком на самому колесі. Легкий. Водонепроникний.
Balzer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
215 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Аксесуари для риболовлі
Сигналізатори клювання
АРТИКУЛ
11967100
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сигналізатор клювання електронний з кріпленням на вудилище Balzer Sensotec Baby - сучасний аксесуар для риболовлі, набагато зручніший, ніж традиційні дзвіночки-гільзи, на відміну від яких, він не стане на заваді в момент виведення риби. Цей електронний сигналізатор дуже просто зміцнюється на бланку вудилища і реагує на найменший рух світловим і звуковим сигналом. Гучність звукового сигналу легко регулюється гвинтиком на самому колесі.
Сигналізатор клювання електронний з кріпленням на вудилище Balzer Sensotec Baby - компактний електронний сигналізатор, що стає все більш популярним серед рибалок.

особливості:
- електронний;
- звуковий і світловий сигнал;
- зручно кріпиться на бланку;
- ходове колесо повідомляє про кожен рух;
- чутливість регулюється гвинтиком на самому колесі;
- легкий;
- водонепроникний.

Сигналізатор клювання електронний з кріпленням на вудилище Balzer Sensotec Baby - не пропустить поталу!

Характеристики:
Колір:
чорний.
Тип: сигналізатор клювання.

Виробник: Balzer (Німеччина).
Компанія Balzer заснована в Німеччині в 1949 році і вже більше 60 років є одним з провідних розробників і виробників риболовних снастей в Європі. З дня заснування і по сьогоднішній день, компанія є єдиним сімейним підприємством в Німеччині серед великих виробників снастей. Фірма Balzer виробляє найнадійніші вудилища в Німеччині. Якщо мова заходить про вудилищах, котушках, вертлюжком, поплавцях, штучних принадах, подсачка, аксесуарах, сумках, одязі - сьогодні Balzer пропонує абсолютно все для проведення успішного і повного подій дня на рибалці. Завдяки інноваціям і якості Balzer створив комплекс рибальських знарядь, рівних якому немає в Європі за співвідношенням ціна-якість.


Сигналізатор клювання електронний з кріпленням на вудилище Balzer Sensotec Baby купити за вигідною ціною 215 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Balzer в інтернет-магазині Терраспорт
Сигналізатор клювання електронний з кріпленням на вудилище Balzer Sensotec Baby

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сигналізатор клювання електронний з кріпленням на вудилище Balzer Sensotec Baby"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для риболовлі

Давно мрієте зайнятися спортом? Сигналізатор клювання електронний з кріпленням на вудилище Balzer Sensotec Baby буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Гаманець для блешень Kibas KS5005 коричневий , Гаманець для блешень Kibas KS5005 коричневий і Гаманець для блешень Kibas KS5005 коричневий від знаменитих світових виробників 2912 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн