Скакалка Spart ProForm DeLuxe, 3 м (JR7001C)

КОД ТОВАРУ: 238718
  • Скакалка Spart ProForm DeLuxe, 3 м (JR7001C)
Скакалка Spart ProForm DeLuxe, 3 м (JR7001C)
Тип: скакалки; Довжина: 3 м; Колір чорний; Матеріал скакалки: сталевий трос в полівінілхлоридної оплетке; Матеріал рукоятей: поліпропілен.
Spart
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
386 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 52 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Скакалки гімнастичні
АРТИКУЛ
JR7001C
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скакалка Spart ProForm DeLuxe, 3 м (JR7001C) - це універсальний кардиотренажер, за допомогою якого можна провести якісну тренування і отримати ефективну кардіонагрузку. Незважаючи на всю свою зовнішню простоту, за допомогою скакалки виконуються багато вправи. Інтенсивність і складність виконуваних елементів залежить від фізичної форми і витривалості спортсмена. Регулярні вправи на скакалці покращують координацію, спритність і витривалість. При тривалих і інтенсивних кардиотренировках на скакалці підвищується пружність шкіри, відновлюється кисневий баланс організму, поліпшується постава, аф так само підтягуються м'язи всього тіла. У цій моделі скакалки, на відміну від багатьох її гумових аналогів, використовується сталевий трос в полівінілхлоридної оплетке, за рахунок застосування цього матеріалу, швидкість виконуваних вправ істотно зростає.

особливості:

  • універсальний кардиотренажер;
  • простий в експлуатації;
  • можна виконувати велику кількість різних вправ.

Характеристики:
Тип: скакалки;
Довжина: 3 м;
Колір: чорний;
Матеріал скакалки: сталевий трос в полівінілхлоридної оплетке;
Матеріал рукоятей: поліпропілен.

Виробник: Spart (Китай).
Торгова марка Spart спеціалізується на виробництві товарів для спорту та активного відпочинку. Вся продукція виробляється з якісних матеріалів, з дотриманням всіх міжнародних норм і правил. У торговельній лінійці представлені товари як для заняття спортом в домашніх умовах, так і в спортивних клубах, в таких напрямках як аеробіка, фітнес, бодібілдинг, єдиноборства, йога та багато інших


Скакалка Spart ProForm DeLuxe, 3 м (JR7001C) купити за вигідною ціною 386 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Скакалки таких торгових марок, як наприклад: Spart в онлайн каталозі Терра Спорт
Скакалка Spart ProForm DeLuxe, 3 м (JR7001C)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скакалка Spart ProForm DeLuxe, 3 м (JR7001C)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скакалки

Давно мрієте зайнятися спортом? Скакалка Spart ProForm DeLuxe, 3 м (JR7001C) буде Вашим першим кроком. В « Скакалки » є все, що необхідно спортсмену. Скакалки здивує Вас своєю якістю. Скакалка швидкісна з протиковзкими ручками 4yourhealth 2.5m. Premium Jump Rope 2471 Чорно-червона , Скакалка швидкісна з протиковзкими ручками 4yourhealth 2.5m. Premium Jump Rope 2471 Чорно-червона і Скакалка швидкісна з протиковзкими ручками 4yourhealth 2.5m. Premium Jump Rope 2471 Чорно-червона від знаменитих світових виробників 98 Ви знайдете в нашому розділі Скакалки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Скакалки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн